Kirjoja

Kirjoja

perjantaina, toukokuuta 27, 2011

Kiitos kaikille!

Kevätjuhlat viettiin upeassa Tapiola-salissa Espoon Tapiolassa.
TORSTAISTA tuli pitkä torstai, mutta hyvä niin. Ajoin Tapiolaan klo 15:ksi, jotta tekniikka saatiin varmasti toimimaan. Kulttuurikeskuksen henkilökunta oli ammattitaitoista, ja leffa  näkyi hienosti  yli 40 000 euron videotykillä.

Illalla ilma oli ihana, aurinkoinen ja lämmin.  Lippajärveläiset olivat iloisia ja hyvällä mielellä. Bussikyydit niitä tarvinneille ehtivät hienosti ajoissa. Kaunis, puupinnoitettu Tapiola-sali loi hienot puitteet lukuvuoden päätösjuhlalle. Juhlan ohjelma oli yksinkertainen. Rehtorin puhe ja sitten elokuva. Yhteensä noin 40 minuuttia.

Ensimmäisessä juhlassa vieraita oli hiukka alle 500, ja jälkimmäisessä noin 350.  Katsomossa oli  monta tärkeää  Auroran koulun vanhaa ystävää.

PRINSESSA  Ruususen tarina otettiin oikein ystävällisesti vastaan. Koti ja  Koulu ry:n aktiivit keräsivät DVD-kopiotilauksia. Ensimmäisen tarkistuslaskennan jälkeen tilauksia on yhteensä 113 kpl.
Niistä versiota A (lyhyempi ja kiltimpi ) 22 kpl ja versiota B (pidempi ja pelottavampi) 91 kpl. Ilman kuluja se tarkoittaa 1695 euroa. Koko kate käytetään koulun ensi lukuvuoden kerhotoimintaan. DVD-tilausten tuotolla pystytään tarjomaan kymmeniä iloisia kerhokertoja oppilaille. Kiitos kaunis  tilauksista vanhemmille! Jos joltain vielä unohtui tilaus, ottakaa rehtoriin yhteys (045 111 8156).

Hyvin tekivät kauppansa, myös 5a-luokan luokkatoimikunnan arvat. Palkinnot olivat upeita, ja arvonta suoritettiin heti toisen esityksen aikana.

HAIKEIN mielin keräsin kimpsut ja kampsut. Iso, ihana  projekti oli  taas kerran tässä. Sitten Vespan selkään ja kotiin.


  

4 kommenttia:

Pia kirjoitti...

Kiitos itsellesi!
Ideointi, käsikirjoitus, ohjaus ja kuvaus venyttivät työpäiviäsi, puhumattakaan editoinnista, jota taisit tehdä omalla ajallasi vähintäänkin 100 tuntia.

Ensimmäistä kertaa projektiin osallistuneena pääsin kokemaan sitä ainutlaatuista Auroran henkeä, josta kaikki elokuvaa seuranneetkin eilen pääsivät nauttimaan.

Anonyymi kirjoitti...

Mukava filmi.
Hyvää kesää ja kiitokset kuluneesta.

Oppilaanne perhe

Anonyymi kirjoitti...

Kiva leffa. Yksi asia kiinnitti kuitenkin huomiota, missä pojat?

Martti kirjoitti...

Taide näyttää jäävän naisten valtakunnaksi. Ruususessa poikia oli mm.
- Prinssi Florestan
- sotilaissa
- kansassa
- Sami-kokki
- Linnan tontuista kaksi
- bändissä
- laulusolistina Elias