Kirjoja

Kirjoja

sunnuntaina, toukokuuta 01, 2011

Keväinen vappupäivä ja rästitöitä

Kamerakännykällä otettu kuva auringosta. Ovatko nuo
tummat täplät auringonpilkkuja?
AURINKO porottaa nätisti taivaalla. Kevät tuntuu upealta. Varsinaiset vappuaatonhulinat onnistuin eilen hyvin välttämään keskittymällä  rästitöihin. Tein koonnat henkilökunnan kyselykone-fi- ohjelmaan antamista  opetussuunnitelman ja tämän lukuvuoden arvioista.  Esittelen myönteiset mutta oivaltavat tulokset huomenna YT-istunnossa. Aaton sai viettää kotona hyvässä seurassa. Ja Suomi voitti Tanskan!

TÄNÄ aamuna sisäinen kello soi kuuden pintaan, joten eikun kokoamaan ops-tekstejä. Olemme käyneet usean viikon ajan ammatillisia keskusteluja opetussuunnitelman eri teemoista, ja nyt oli aika koota eri tiimein tekstit yhteen. Käymme niitä ops-tiimissä ensimmäisen kerran läpi ensi keskiviikkona. Mukana on aika radikaaleja kiinnostavia ideoita.

Erityisopettajamme Pia näyttelee
Ruususessa Pahaa Haltijaa niin, että
selkäpiitä karmii. 
Hyvä mieli

On oikein hyvä mieli, kun on saanut nuo isot rästit purettua. Ensi viikolle  riittää taas uutta tehtävää: on koulunkäyntiavustusresurssin hakua, virkahaastattelua, viisi kehittämiskeskustelua... Energiaa riittää,  kun saa tehdä myös oikein innostavia juttuja. Ruususen kuvaukset ovat minulle sellainen. Aaton aattona sain pudotettua kaikki viime viikon otokset iMovie-ohjelmaan. Huomenna taas lisää!

Viikkokirjekin on jo lähetetty henkilökunnalle, joten puolen päivän maissa sitä voi alkaa vaikka juhlia vappua. Lapsuuden kodissani Lallukassa Helsingissä järjestetään pitkästä aikaa talon oma vappulounas. Sinne on äitini vieraana hienoa mennä. Esikoinen saa olla taksikuski.

Hauskaa päivää kaikille!

Ei kommentteja: