Kirjoja

Kirjoja

tiistaina, tammikuuta 04, 2011

Viikkokirje 1/2011


KOSKA koulun nettisivut päivitetään opettajien lomien vuoksi vasta viikkoa 2 varten,  laitan pitkästä aikaa tänne blogiin viikkokirjeen. Siinä on ohjeita tasan tämän pätkäkouluviikon ainoalle  koulupäivälle, tämän viikon perjantaille.

PERJANTAI 7.1.2011


Koulu alkaa perjantaina kaikilla oppilailla lukujärjestyksen mukaan; toisilla siis klo 8.15, toisilla klo 9, kolmansilla klo 10. Reppuun  mukaan lukujärjestyksen mukaiset oppikirjat ja tarvittavat vihkot jne. Liikuntatunneille kannattaa ottaa luistimet. Jos pakkanen on kovaa, tunti pidetään sisällä. Siis varalle sisävarusteet.  Rajana on -15 °C, kun tunti alkaa. Katsomustunnitkin pidetään ihan normaalisti. 


Lisäksi mukaan vanhempien allekirjoittama todistus. Allekirjoitus tarkoittaa, että vanhemmat ovat nähneet todistuksen. Koululla on edelleen noutamattomia todistuksia.

Jos oppilas on poissa perjantaina muun syyn kuin sairauden vuoksi, muistutan vanhempia siitä, että loma pitää anoa etukäteen. Jos asia on unohtunut, anomuksen voi laittaa emaililla luokanopettajalle.

Henkilökunnassa ei ole tapahtunut joulutauon aikana vaihdoksia. Myöskään uusia oppilaita ei ole ilmoitettu kouluun.

Opettajille on taukotuvassa info klo 9.50-10.00.  Henkilökunnalle  lähtee hieman yksityiskohtaisempi viikkokirje keskiviikkona.

Ei kommentteja: