Kirjoja

Kirjoja

torstaina, tammikuuta 20, 2011

Laitoshuoltajistamme latinalaisittain

Laitoshuoltajamme Kristiina ja
Maire
EILEN eteni pitkän harppauksen 6ac:n projekti tehdä video laitoshuoltajistamme. Musiikkitunnilla sävelsimme yhdessä biisin, jonka tyylilajiksi tuli äänestysten jälleen lattari-musa. Pärjäämme kolmella soinnulla C-F - G, joten säestyksen opettelu ei ole ylivoimaista.

Teimme yhdessä myös kahden säkeistön sanat, ja  sitten oppilaat jatkoivat riimittelyä. JJ kokosi vielä tekstiryhmän muokkaamaan aihioista uusia säkeistöjä.

Ensi viikolla pääsemme varmaan jo sovittamaan ja harjoittelemaan kappaletta.

Eilisen ikävät asiat liittyivät vaiheeksi määrärahojen seuraantaan.  Kuinka tämä voi olla näin hankalaa! Yhdessä yössä saldon heittävät 90 000 euroa. Sinne tänne.

Tämän torstain touhuja

Klo 9.50 meillä on info opettajille. Ja kello 11.45 alkaa johtoryhmän kokous, jossa "nuijitaan" kalenteri kuntoon sillä tiedolla, mitä nyt on käytettävissä. Myös talvisäännöt tsekataan.

Itse joudun juoksemaan klo 12:ksi Kirkkojärven koululle alueen rehtorien kokoukseen ja sieltä klo 14 alkavaan rexi-infoon. Samalla juodaan Satu Hellstenin läksiäiskahvit.  Satua tulee ikävä. Laitan muistioita kokouksesta myöhemmin. Nyt konttorille.

Kokouksessa

Klo 14.30

VALTUUSTO-
TALOLTA terveisiä. Opetustoimenjohtaja kertoi talousterveisiä. Aukkoa on vielä. Tuija Lindstedt selvitteli määräraha"sotkuja". Opetuspäällikköt kertoivat ops-uudistuksesta. Hallintopäällikkö avasi uusia ohjeita mm. majoituksesta, vahtimestaripalveluista  ja tupakointikiellosta.

Joka koululle tulee ensi kesänä  kyltit/tarrat, joissa tupakointi kielletään. Koulu on myös huolehdittava, että kieltotaulut pysyvät.TILAISUUDEN päätteeksi kukitettiin eläkkeelle lähtevä Satu Hellsten. Myös espoolaisrehtorit halusivat muistaa häntä.  Suko tarjosi vielä hyvät kakkukahvit.

Satu oli yksi minun rehtoriurani kouluviraston neljästä betonijalasta. Muut kolme ovat olleet Marjo Tuoriniemi,  Marjatta Hannonen ja jo edesmennyt Liisa Huokuna. Hienoja naisia jokainen.

Ei kommentteja: