Kirjoja

Kirjoja

sunnuntaina, marraskuuta 07, 2010

Kuusi viikkoa ja rippeet jouluun

KUUSI viikkoa ja riippeet jouluun. Aika rientää. Millainen viikko on alkamassa?  Tällä viikolla Nuori Suomi julkaisee  liikuntavideot u-tubessa. Joka päivä yhden.

  • Maanantaina 8.11: Välkkäri-toiminta: Loimaan kaupungin keskuskoulu 
  • Tiistai 9.11: Välituntivälineet: Turun Teräsrautelan koulu, Suikkilan yksikkö
  • Keskiviikko 10.11: Pitkä välitunti: Espoon Auroran koulu  
  • Torstai 11.11: Liikuntaan innostava piha: Lohjan Muijalan koulu
  • Perjantai 12.11: Liikunnalliset sisävälitunnit: Heinolan Jyrängön koulu


Viikko  täynnä tärkeitä toimia

Aloitamme viikon nro 45 tuttuun tapaan  YT-istunnolla.  HOJKS työtä ohjeistetaan jne.  Maanantaina muodostamme jo toisessa luokassa oppilaille ryhmät osana luokan tason tehostettua tukea. Pilottiluokan ensimmäinen viikko sujui siksi hyvin, että levitämme mallia.  Maanantaina koulujen pitäisi saada tiedot budjettitilanteesta. Riittävätkö myönnetyt rahat?

Tiistaina kokoontuu oppilasparlamentti ensimmäisen kerran.  Kello 13-14 tapaamme koulupoliisin, joka tekee kanssamme ns. turvakävelyn. Sen jälkeen kokoontuu  oppilashuoltoryhmä; meillä on mm. yhteinen kysely vastattavanamme.

Keskiviikkona on Wanhan Sataman kelpo-messut, jossa meillä on oma osasto. Siihen mennessä on vielä hiottava materiaaleja.

Torstaina olen itse virkavapaalla OAJ:n Ysin ryhmän kokouksessa, ja perjantaina Keski-ja Pohjois-Espoon rexien seminaarissa. Poissaollessani apulaisrexi ja vararexit pitävät hyvää huolta talosta.

Uinnit jatkuvat vielä muutaman viikon. Tällä viikolla maanantaina ja perjantaina. Koko viikon ajan pyörivät tietysti kerhot ja Saiturin joulun harjoitukset.

Touhua siis riittää, mutta leppoisammin kuin viime viikolla.

Oppimiskeskus Auroran PUNK-konsertista alle 3 minuutin clipsi osoitteessa: 
http://oppimiskeskusaurora.blogspot.com/2010/11/punk-konsertista-pieni-leffa.html

Ei kommentteja: