Kirjoja

Kirjoja

perjantaina, tammikuuta 11, 2008

Ensimmäinen viikko- voitettu kanta



KEVÄTlukukauden ensimmäinen kouluviikko on voitettu kanta. Uinnit saatiin käyntiin- paitsi tänään. Uimahalli oli kutsunut yhtä aikaa useita kouluja, ja jouduimme peruuttamaan vuorot. Voi sitä lasten pahan mielen määrää.

OPETUS on käynnistetty kaikissa aineissa. Kuudennen luokan opettajat hikoilivat todistusnumeroiden kanssa. Kutosethan saavat tänä lukuvuonna poikkeuksellisesti joulutodistukset ensi viikolla. Ensi viikolla myös osa 3-4-luokista aloittaa arviointikeskustelut perheiden kanssa. Tammikuun lopulla väliarvioinnit on hoidettu kaikkien osalta.

TIP on käynnistetty "kustannusneutraalisti". Lasten lukumäärä säilyi lähes ennallaan, vaikka jouduimme muuttamaan toiminnat maksullisiksi.

KAIKKI aikuiset ovat olleet terveitä ja 95% hyvällä tuulella. Vuoden ensimmäinen työpaikkakokous pidetty, ja kolmen vuoden välein laadittava EFQM-raportti laadittu.

TUPA-2007 palkkiot on henkilöstöosastolla laskettu- ja ensi viikolla saamme tietää kunkin palkkion suuruuden vuoden uurastuksesta. Kaksi uutta koulunkäyntiavustajan paikkaa on haussa, joten tänä vuonna jakajia on vielä enemmän. Koulumummojakin saimme yhden lisää.

OPPILASLIIKENNETTÄ on tiedossa. Saamme uusia oppilaita ensi viikolla kolmannelle ja ehkä neljännelle luokalle. Ja kaksi oppilastamme on siirtymässä lähiviikkoina meiltä pois.

HALLINNOSSA on kuittailtu viime syksyn laskuja ja virkavapaushakemuksia. Koulusihteeri Riitta tekee upeaa työtä.

PR-TYÖTÄKIN tehtiin. Opettaja-tv:n juttu tulee ulos ensi viikolla 15.1.ja studio-osuuden perässä on myös Immun räppi. Oppimiskeskus toiminta on avattu.

MUUTAMA vieraskin on käynyt kylässä. Tänään Olli ja Sarpilan Jukka.

Ei kommentteja: