Kirjoja

Kirjoja

torstaina, tammikuuta 03, 2008

100 sanaa ja muuta asiaa

KUVA: Sokla


HYVÄÄ ILTAA! Se on tehty nyt. Lähetin juuri viimeiset (?) korjaukset Sata sanaa opetuksesta-teoksen käsikirjoituksesta kustannustoimittajalle. Istuin iltapäivällä Kansasen Pertin työhuoneessa kartanlukijan paikalla, kun kävimme vielä kerran tekstiä läpi. Kotona hioin tekstiä lähetyskuntoon. Wordissa on tosi mainio korjausohjelma. Jollei vaimo olisi julistanut tipattoman tammikuun koskevan erityisesti minua, maistuisi iso lasillinen cognaccia.

KONTTORILLA ei juuri muita näkynyt kuin minä ja koulusihteeri. Ripaa ehdin moikata. Purin koneelta spameja ja kuittailin laskuja. Uimahallivuorojen järjestelystä taitaa tulla varsinainen urakka. Teen alustavan listan huomenna. Lähetin Reeloneen kyselyn vhs- ja dvd-kopioinnin nykyhinnoista. G-mailin kalenteri auttaa pitämään pään kirkkaana satojen auki olevien tehtävien metsikössä.

EKOAY:n rexijaosto piti puoliltapäivin perinteisen vuodenvaihteen lounaskokouksen Ison Omenan Boomissa. Ruoka oli maittavaa ja seura hyvää. Koko porukka oli koolla. OAY:n puheenjohtaja Hannu Suntiokin ehti kahville.

Ei kommentteja: