Kirjoja

Kirjoja

keskiviikkona, lokakuuta 31, 2007

Kannustavaa palautetta



TÄNÄÄN muuten paistoi aurinko. Myös vertauskuvallisesti. Vaikka päivään mahtui harmittaviakin asioita, kuten pieneltä ekaluokkalaiselta pöllitty potkulauta ja mm. oman lapsensa vaatteiden pudottelusta vihaisen isän puhelu, niin samaan päivään mahtui myös paljon positiivista palautetta.

LASTUN kuvassa on Suomen Vanhempainliiton 100-vuotisjuhlassaan minulle myöntämä kunniakirja ansiokkaasta toiminnasta kodin ja koulun yhteistyön edistämisessä. Ansiomerkkinä oli kaunis lasitaideteos. Ne tuotiin koululle postipaketissa, koska olin viime lauantaina juhlan aikaan Turussa. Kortissa sain vielä terveisiä vanhalta Freenet-tutulta Heikki Korpiselta. Mukavaa.

KUVA: Kiinnostusta ja tunnustusta saimme myöskin lltapäivällä, kun olin esittelemässä espoolaisille johtajille Auroran työhyvinvointihanketta. Päivän keynote-puhja oli Tapani Ahola, Furmanin Benin työkaveri. Oli mukava tutustua.

ISON myönteinen yllätys oli, että PS-Kustannus on aloittanut pitkään valmisteilla olevan kirjan "Sata sanaa opetuksesta" markkinoinnin. Sehän on innostavaa. Educa on hieno foorumi kirjan julkistamiselle. Mainoksessa teos on nimetty yksin minun kirjoittamakseni ja se ei ole totta. Kirjaa ei olisi ilman Kansasen Perttiä. Asia varmaan korjantuu, kun kansikin suunnitellaan.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

hey your blog design is very nice, clean and fresh and with updated content, make people feel peace and I always enjoy browsing your site.

- Murk