Kirjoja

Kirjoja

tiistaina, kesäkuuta 26, 2007

Lomapäivän ratoksi yksi rekrytointi

KUVA: Auroran uusin opettaja: Leila Hänninen

KAIKILLE luokille on nyt palkattu oma luokanopettaja!

Auroran rehtori ja apulaisrehtori viis veisasivat kesälomapäivistään kesäkuun lopulla, sillä ensi syksyn 3b-luokka oli vielä vailla luokanopettajaa.

VIRKAVAALIT ovat vakava paikka. On tärkeää löytyy koulun toimintakulttuuriin ja miehistöön istuva opettaja. Paperit ovat avuksi, mutta meillä valittavan pitää myös antaa näyttö omasta opetuksestaan. Joissain kouluissa tällaista tapaa kuulema hämmästellään. Se kuinka opettaja kohtaa oppilaat, on kuitenkin erittäin tärkeää.

OPETUSTUOKION jälkeen pohdimme opetusta ja kävimme läpi hakijan etukäteen lähettämät vastaukset kymmeneen kysymykseen.

MEITÄ onnisti. Viiden oppilaan pienryhmä testasi viranhakijan kivaksi ja lempeäksi ja suositteli, että hänet otettaisiin Auroraan opettajaksi. Mielenkiintoisesti oppilaat tunnistivat opettajan kyvyn auttaa ja välittää aitoa välittämistä.

JA OLI niin ihanaa, kun pestin saanti toi iloa myös hakijalle. Alla Leila Hännisen terveiset koteihin.

" HEI ja tervehdys kaikkiin koteihin

Tässä uusi opettajanne. Olen espoolainen, kesällä 24 vuotta täyttävä, valmistumassa oleva luokanopettajaopiskelija. Harrastan mm. pianonsoittoa, lumilautailua ja ratsastusta sekä salibandya. Pidän myös matkustelusta, asuin kuluneen kevään Walesissa opiskellen paikallisessa yliopistossa. Nyt kirjoitan gradua ja odotan jo innolla tapaamistanne! Kaikille oikein rentouttavaa kesää ja syksyllä nähdään!

Leila Hänninen"

Ei kommentteja: