Kirjoja

Kirjoja

sunnuntaina, kesäkuuta 03, 2007

Kesäkeskeytys päivä nro1



UPEA KESÄSUNNUNTAI! Edessä peräti 71 päivää koulujen kesäkeskeytystä (viikonloput mukaan laskien). Sen kunniaksi tilasin netistä uuden Beatles-paidan. Tänä vuonna tulee nimittäin kuluneeksi 40 vuotta Kersantti Pippurin- levyn julkistamisesta. YES!

EDESSÄ on 10 viikkoa aikaa valmistautua seuraavan lukuvuoteen. Tänä kesänä rytmi on sellainen, että olen varannut kaksi ensimmäistä viikoa edellisen kauden nollaamiseen ja rästeihin. Työpöydät notkuvat paperipinoja, joita on ilo syöttää silppuriin. Lukkareiden pääperiaatteet haluan saada nekin valmiiksi ennenkuin aloitan viiden viikon kesäloman. Viikon 27 maanantaina alkaa sitten nousu uuteen syksyyn, ja siihen olen varannut kolme heinä-elokuun viikkoa.

VANHASTA blogista voi lukea, kuinka täyteen ahdoin viime kesän alun. Nyt teen ihan toisin. Ei yhtään kouluttamispäivää. Ei yhtään työryhmäkokousta. Vuosi sitten päällä pyöri erityisopetuksen kehittämisryhmä, kodin ja koulun yhteistyön laadun ryhmä, oli Heinolan rexit suviyössä ja Opetushallituksen Tulevaisuusseminaarit. Oli JET-koulutuspäiviä ja välitöitä...

VIIMEKESÄN lastuista lukee, että hirmuinen työdrive ei pysähtynyt lomapäiviksikään. Tänä kesänä niin ei käy. Cross my heart.

Ei kommentteja: