Kirjoja

Kirjoja

tiistaina, kesäkuuta 05, 2007

10 miestä ja kaksi naista

KUVA: Joni ja Ivo ja Koti & Koulu ry:n kesäleiriläisiä

TOINEN kesätyöpäivä oli miesten päivä. Naisia ei koululla näkynyt- paitsi upea koulusihteerimme Riitta. Mutta hänkin ahkeroi jumppavarastossa oppikirjalaatikoiden kanssa. Niin ja terveydenhoitaja Nina otti terveystarkastukseen uusia eppuja.

ENSIMMÄINEN mies koululla oli vantaalainen luottamusmies ja erityisopettaja Kari Kinnunen. Kinnunen istuu OAJ:n hallituksessa, ja oli mukava vaihtaa ajatuksia. Ks. http://www.oaj.fi/Resource.phx/sivut/sivut-oaj/esittely/paatoksenteko/vaalit/vaalipiiri06sivu1.htx?menu=vaalit&aktiivi=vaalipiirit.htx

TOINEN mies oli Hyvärisen Juha, jonka hälytin paikalle vaihtamaan monistuskoneen mustepatruunaa. Olisi jäänyt Aurora-lehdet monistamatta ensi vuoden epuille, jos Juha olisi ehtinyt karata jo lomamatkoilleen. Miehet 3-4 olivat Ivo ja Joni, jotka vetivät innokkaille lapsille futistuokiota hiekkakentällä.

MIEHET NRO 5-7 olivat Ripa ja kaksi Jukkaa. Sixmix-opet purkivat bändikamat salista. Ideoimme kvartettina ensi "tuotantokauden" suurnäytelmääkin. Ja Sixmixin kalusteita. Miehet 8-10 olivat teknisen puolen työntekijöitä, jotka asensivat koulun portaikkoihin uusia matalampa kaiteita.

KAHVIA kului. Pöydänpinta alkoi konttorilla näkyä. Hoidin pois ison kasan päätösasioita. Syötin silppuria ja paperiroskista. Sain palkattua kolme opettajaakin: Ripan SixMixII:lle Mirjan sijaiseksi, Raijan jatkamaan 4a:lla tällä kertaa Jukan sijaisena ja Esan 5b:lla Sirpan sijaisena. Kaksi tehtävää on vielä auki.

Ei kommentteja: