Kirjoja

Kirjoja

perjantaina, heinäkuuta 22, 2022

Kokoustauko päättyy. Pian.

NIIN se on. Ihana totaalinen kokoustauko on pian päättymässä. Viimeisimmät kokoukset olivat yhtiökokous 21.6. ja Kestävä Espoo ohjelmaryhmän etäkokous 20.6.

Huomasin kirjoittavani tänään jo kaksi päivää myöhässä Espoon Perinneseuran hallituksen esityslistaa. Itse kokous on ensi viikon tiistaina. 

Niinikään kävin kuittailemassa  Espoon demarien kunnallisjärjestön hallituksen valtuuushakemuksia. 

Kun uskalsin kurkata tarkemmin kalenteriini, niin totuus senkuin valkeni. On vain vähän yli viikko editoida demareille tehdyn SWOT-kyselyn tulokset. 

Täyskokoustustaukoa kesti siis viisi viikkoa. 

Siitä se sitten taas alkaa. Ensi viikon kokous on meetsissä. Saas nähdä,  jatkuvatko lautakuntien, kehitysohjelmien, valtuuston  ja valtuustoryhmien kokoukset etänä. Opetuslautakunta piti viimeisen lähikokouksensa helmikuussa 2020. Kasvun ja oppimisen lautakunnan kaikki kokoukset ovat olleet teamsissa. Kestävä Espoo- ohjelmaryhmä on ollut kasvokkain vain yhdessä seminaarissa. Valtuuston kokouksissa on käytetty kumpaakin mallia. Valtuustoryhmä on kokoontunut jo pitkään teamsissa. Seurakuntaneuvosto kokoustaa (uhka)rohkeasti livenä.

Monesta syystä tykkään etäkokouksista. Korona kun tarttuu edelleen ja aina vain herkemmin. Aikaakin  säästyy. Ja joskus hermotkin. 

Mutta päivään kuului myös iloinen kokousasia. Espoo näytti ainakin minun osaltani saaneen kiusallisen Sarastia- ongelmansa. Tilille oli  nyt tullut maksamatta jääneitä luottamushenkilöpalkkioita.

Tsemppiä kohtalotovereille. Nautitaan jokaisesta kokouksettomasta  päivästä.


Ei kommentteja: