Kirjoja

Kirjoja

lauantaina, helmikuuta 12, 2022

Viikkoraportti 6/2022


...ja talvi jatkui...

Maanantai 7.2. 

Viimeinen maisteriharjoitteluviikko alkoi. Aamusta Tehtaankadun koululle Helsinkiin.  Seuranta +reflektoiva keskustelu. Sitten Opetushallituksen Arkki-ryhmän etäkokoukseen pohtimaan 6.luokan arvioinnin teemoja.

Lumi sulaa pihalla loskaksi. Saa nähdä pääseekö huomenna autolla liikkeelle?

Tiistai 8.2. 

M
aisteriharjoittelua seuraamaan. Ensin Mäntymäelle ja sitten Viikkiin.
 
 Keskiviikko 9.2. 


H
uiluuaamu.
Keskipäivällä Silta-vuorenpenkereelle OpeUra-kokoukseen.  

Ja heti perään Pore-etäkokous autossa. Kyllä. Google Meet  toimii iPhonessa hienosti ja puhe kuuluu A-mersun kaiuttimessa hyvin. Teemana mm. arviointi.

ILLALLA todella tiukka kokous Kasvun ja oppimisen lautakunnassa. Listalla mm. esitys 3 espoolaiskoulun  lakkauttamista. Kiivas kina Nuuksiosta. Vanhemmat vastustavat lakkauttamista ja lähettivät lautakunnan jäsenille kirjeitä.  Henkilökunta vastusti. Ei auttanut. Kokoomus, RKP ja yksi vihreistä jyräsivät.  Hösmärin lakkautus koulupisteena oli selvää. Komeetta jäi pöydälle.
 


 Torstai 10.2. 

Viimeiset harjoittelutuntien seurannat,Viikissä. Eriyttävä koe 4b-luokassa ja eka tunti 4-luokkien yhteistä MOKia.  Nyt on kaikki  tunnit nähty.Palaute Emailina.

Kuva 4 vuoden takaa. 


Illalla TSL-Espoo-Kauniaisen opintojärjestän hallituksen etäkokous. Konkretisoitiin luovasti vuoden toiminta-suunnitelmaa.


 Perjantai 11.2. 

K
ouluvaaripäivä Aurorassa klo 10-13 . Malliruokailua (lasagne). Siestalla
 metsäretki. Ja lopuksi uskonnontunti: Opetuslapset.

Perjantain päivälliseksi Fajitasta Sellossa.

KUVA: 15 minuutin metsäleikit. Tällä kertaa 5 poikaa.

 Lauantai 12.2.  

epopäivä. Pikkuajelulle pääkaupunkiin, jotta pää kestää taas kaiken välttelyä. 

3 museon keikka museokortilla: Valokuva-taiteen, Hotelli- ja ravintola- ja teatterimuseossa. Teemoina piktorialismi, vuosikymmenet ja Kansallisteatteri 150 vee.














 Sunnuntai 13.2 . 

A
amupäivällä klo 11  aluevaaleihin liittyvä demarien kunnallisjärjestön koollekutsuma kokous, jossa keskusteltiin-  ei päätetty - lautakunta- ja jaostopaikkojen jakoa Espoolais-Kauniaislaisin piirikokous-edustajavoimin.

Illalla artikkeli Espoon amiksista vuonna 1972 Espoo1972-sivuille.

Ei kommentteja: