Kirjoja

Kirjoja

sunnuntaina, helmikuuta 06, 2022

Viikkoraportti 5/2022










Maanantai 31.1. 

...ja lumityöt jatkuivat. Rivitalon keskimmäisen asunnon perhe oli mökillä, joten umpipäädyn väki raivasi muutaman tunnin ajan auton menevä tilaa kinoksiin. Hyvä, että oli kalenteri tyhjä.

Tiistai 1.2. 

M
aisteriharjoittelua seuraamaan Mäntymäelle. Nyt käynnistyi toinen sooloviikko, jossa päävastuu on vahvasti jälkimmäisella harjoittelijaparista.  
Illalla seurakuntaneuvoston kokous. Minulla oli hartausvuoro.
 
 Keskiviikko 2.2. 

Maisteriharjoittelutunteja kahdessa koulussa ja kolmelta parilta: Viikissa käsitöitä ja ympäristöoppia ja Tehtaankadulla luistelua. Olipas mukava nähdä  aidosti monipuolinen TN-tila.
 








 Torstai 3.2. 








Kevään neljäs kouluvaaripäivä klo 9-11.55. Lisäkäsinä. Välitunnilla metsäretki. Malliruokailua (porkkankeitto). Ja lopuksi soittoa ja laulua.

Sitten OpeUrakokoukseen Siltavuoren-penkereelle. Ehdin puoli yhdeksi. Nyt hiottiin discussiota.




 Perjantai 4.2. 

Aamutuimaan Tehtaankadun koululle  seuraamassa äidin-kielenopetusta. Teemana mielipidekirjoitus Kevätpörriäiseen- perinteiseen helsinkiläiskoululaisten julkaisuun. Tuli nostalginen olo.  

Sitten piipahdus Kauklahteen Puikkariin moikkaamaan uutta sd-järjestösihteeriä ja viemään varastoon tienvarsilta poimittuja vaalimainoksi.

Illansuussa etänä kouluneuvos Peter Johnsonin 65-vuotisjuhlissa. Mukavia muisteluksia. 






 Lauantai 5.2.  

Lumitöihin aamulla. Ja iltapäivällä. Olipa satanut oikein kunnolla. 

Lauantai tällä kertaa ilman kokouksia.Huomenna on Etelä-Espoon demareiden etäpalaveri aluevaalien luottamustehtävien jaosta. Kävin läpi listaa ja äänimääriä läpi. Demarimiehille korvamerkittyjä paikkoja on  suhteessa enemmän. 


 Sunnuntai 6.2 . 

Lumitöitä vain hyvin ohuesti. 

Ensi viikosta onkin tulossa oikein laukkaviikko, kuten Pelkosen Markku kiirettä kuvaa. Viimeisen maisteriharjoitteluviikon kalenterointia. Essee Espoon työväenopiston vaiheista vuoteen 1972. Ja se aluevaalikokous.

Ei kommentteja: