Kirjoja

Kirjoja

keskiviikkona, lokakuuta 13, 2021

Oppiva verkosto poreili taas!


OPPIVA-verkosto kehittää   opetusta, oppimista, suomalaista koulua ja varhaiskasvatusta. Verkosto syntyi vuonna 2017  NPDL:n ja syväoppimisen ympärille.

VERKOSTON sivuille avattiin lokakuussa  Oppiva Pore-julkaisusarja, joka tulee julkaisemaan artikkeleita oppimisen muutoksesta ja kehittämisestä ja kutsuu mukaan niitä kirjoittamaan ja antamaan palautetta. Toinen. artikkeli julkaistiin eilen tiistaina. Tälläkin. kertaa äänessä ovat NPDL- hankkeen suomalaiset uranuurtajat Paula Vorne ja Vesa Äyrästä. Tuotoksessa on tekstiä ja kuvia ja myös videoinserttejä.

Hieno olla  mukana toimitustiimissä, joka tuottaa monikeinoisia juttuja yhden Suomen kouluhistorian merkittävimmän koulutuksen kehittämishankkeen NPDL:n juurista ja siivistä kouluneuvos Peter Johnsonin johdolla. Juuri tänään toimitustiimi tuotti teaserin, jolla kutsutaan mukaan kirjoittamaan. 

Julkaisujen tarkoitus on jakaa suomalaisia oppimisen kehittämisestä kertyneitä kokemuksia, herättää uusia ajatuksia ja tuoda OPPIVA-verkostossa tehtyä työtä tunnetuksi niin verkoston sisällä kuin laajemminkin julkisessa keskustelussa. POREessa julkaistaan myös juttuja kansainvälisiltä turuilta ja toreilta.Millaista keskustelua haluat herättää? Miten saat herätettyä uteliaisuutta, rohkeutta ja uutta innostusta kollegoissasi? Mitä ovat uudet ja tärkeät kysymykset?    

Jos innostut mukaan, niin ota yhteyttä Tarja Tuomaiseen. Toimituskunta käsittelee ehdotuksia ja uusia julkaisuja tulee kuukausittain. Tekijälle on luvassa myös sopiva palkkio. 

Oppiva verkoston sivu löytyy linkistä:

https://oppivaverkosto.fi

Ei kommentteja: