Kirjoja

Kirjoja

perjantaina, elokuuta 09, 2019

Se oli siinä: Ex-eläkeläisen kesäloma

Jäi tänä kesänä ulkomaanlomailut väliin. Lohdut-
taaksen itseäni tein tällaiset feikkikuvat.
KESÄLOMA on nyt takana.

Tarkasti ottaen eläkeläisellä ei tietysti ole mitään kesälomaa. Mutta tarkasti ottaen minä en taida kunnolla täyttää  oikeitten eläkeläisten tunnusmerkkejä. Olin viime lukuvuoden  sanotaanko  ex-eläkeläinen; hoidin 50 % didaktiikan  yliopistonlehtorin postia. Minulla oli esimies, työtoverit ja työhuone. Maiskis.

Luovutin avaimet ja hyvästelin työhuoneen  kesäkuun lopussa. Oli vähän nyyh-olo. Sen piti loppua siihen.

HEINÄKUUN kalenteri oli sitten ihanan tyhjä. Uimaan Oittaalle ja Luukkiin vaimon kanssa. Hitaita aamuja.  Mr. Miltonin ja Mr. Teon ukkipäiviä.  Sukeltamista ennen muuta  filosofian salaisuuksiin...

JA lomakauden kruununa 29 tunnin mikroloma vaimon kanssa Tallinnassa. Hieno hotelli: St. Petersbourgh.. Hyvää ruokaa.  Alet. Shoppailua - ihan itse. Ja parasta seuraa.

SE  oli loma sitten  siinä. Ei mikään aurinkokesä. Suomeenhan piti tulla kuuma kesä. No muutama kolmikymppinen riitti.

VIIME viikolla  ex-eläkeläisestä eläkeläseksi palanneen arki taas muuttui.  Tuolloin varmistui, että saan jatkaa  yliopistolla. 1.8 alkaen olen  70 %:na didaktiikan yliopistonlehtorina ja  koko lukuvuoden. Huikeaa. About samat tehtävät kuin viime vuonna. Ja muuta tosi uusi hieno haaste.

MUUTKIN hommat alkoivat herätä kesäunilta. Demarien valtuustoryhmä pitää  huomenna kesäseminaarin Majvikissa. Ja ensi viikon maanantaina on ensimmäinen valtuustoryhmän virallinen kokous.  Mutta viikko 33 on vielä täynnä happea. Sitten alkaa tosi touhut.

ELI ei kun taas kerran kohti hopean harmaata arkea. 

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Eipä tämä kivi sammaloidu! Go go Martti!