Kirjoja

Kirjoja

sunnuntaina, joulukuuta 09, 2012

Tammikuun Luokanopettajaa oikoluetaan

MITENHÄN sitä ennen ehti saada kuusi Luokanopettaja-lehteä julkaisukuntoon vuodessa, kun nyt neljän numeron kanssa tulee joskus (lämmin) hiki? No nuorena jaksoi vielä enemmän. Tai oli muuta vähemmän?

JOKA tapauksessa emailiin putosi taas taittajalta  Sepi Puustiselta ensimmäinen versio  lehteä oikoluettavaksi. Sivuja on kaikkiaan 40, joten lukupakettihan tästä tulee taas kerran.

Luvassa on monenlaista. Perinteiseen tapaan sisällysluetteloa ei vielä tässä vaiheessa paljasteta, etteivät kilpailijat kaappaa timanttisia ideoitamme :-) Sen voi kuitenkin kertoa, että juttuja on sekä ulkomailta että kotimaasta. On teoriaa ja käytännön vinkkejä sekä tukevasti järjestöasiaa.

Luokanopettajan päiväkirjan jo 24. painosta tarjotaan taas tilattavaksi. Nyt hinnat ovat koosta riippuen  20 - 22 €.  Painos on  ensi vuonna yhteensä 6000 kpl, joten ainakin nopeiden pitäisi se saada. Tilaajille päiväkirjat toimitetaan huhtikuussa.

Niinikään lehdessä puffataan yhdessä teknisen työn opettajien kanssa toteutettavaa Meriseminaaria, jonka ohjelma oli luettavissa jo lehdessä 4/12.

Luokanopettaja-lehden toimitussihtee-
riksi on valittu rehtori Raimo Hautanen
Inger Sundbladin jäätyä eläkkeelle.
MUUTAMA sivu on vielä raikkaasti auki viime hetken tärkeille jutuille.  Ja pääkirjoitus syntyy aina viimeisenä, kun kokonaisuus on selvä. Tästä numerosta otetaan iso painos: lehti lähetetään kaikkiin alakouluihin ja sitä jaetaan myös tammikuun Educa-messuilla.

Tammikuun lehteen on saatu taas kerran mukavasti juttuja myös meille  uusilta avustajilta. Ensimmäisen kolumninsa kirjoittaa mm. lehden uusi toimitussihteeri, seinäjokelainen rehtori Raimo Hautanen.  Raimolla on vankka toimittajakokemus. Hautanen  on kirjoittanut mm. yli 500 taidekritiikkiä eri lehtiin, ennen muuta Pohjalaiseen. Pohjanmaan taidetoimikunta myönsi hänelle vuoden 2012 taidepalkinnon  ansioista arvostelijana ja kriitikkona.  Tervetuloa Tiimiin!

Ei kommentteja: