Kirjoja

Kirjoja

lauantaina, joulukuuta 11, 2010

Lumitöitä ja muitakin

Perjantai-iltapäivä koulun jälkeen. Mieleen tuli elävästi oman lapsuuden
talvet. En ollut ainoa.
LAUANTAI on iltapäivässä. Aamuvirkkuna nousin kuuden pintaan viimeistelemään Luokanopettaja-lehteen tulevaa eduskuntavaaliliitettä. Taittaja oli sitä vailla. Nyt alkaa tammikuun lehti olla kasassa. Seuraava vaihe on oikoluku. Painoon lehti lähtee vielä ennen joulua.

Viivyin tänään pitkin netissä. Etsin kuvamateriaalia, josta työstän Saiturin Jouluun muokattuja dioja hieman mykän filmin tyyliin.

LUNTA tulee. Onneksi emme kuitenkaan ole Virossa! Nyt sitä selvisi puolen tunnin lumitöillä. Toivotaan, että lumisade kevenee, muuten meillä tulee vaikeuksia maanantaina katsomon rakentamisessa. Siihen kun tarvitaan alueen talkkarit.

Mukava viikko, varsinkin kun se on takana

Syyslukukauden viimeinen normaaliviikko suorastaan suhahti. Ihmekös tuo, koulupäiviäkin oli vain neljä. Käärimme hiat ja teimme viimeisiä välttämättömiä hankintoja. Saimme Efecaf-raportin, ja valmistauduimme työstämään sitä. Kokouksissakin oli hyvä meininki.  Kaikkiin en ehtinyt.  Tekemättömien töiden kassi keveni. Olen jo melkein aikataulussa :-).

KAIKKEA sitä tapahtuu. Koulut tilaavat lasten iloksi jouluna kuusen. Kuuset tuodaan koulupäivän jälkeen kouluille, ja siksi ne jäävät lumihankeen.  Meille niitä tuotiin tiistaina kaksi. Keskiviikkoaamuna jäljellä oli enää toinen. Täytyy toivoa, pitkäkyntiselle on lapsille tarkoitetusta kuusesta  oikein paljon iloa.

Ei kommentteja: