Kirjoja

Kirjoja

maanantaina, joulukuuta 21, 2009

Vuoden pimein päivä

KUVA: Menikö syksy mukkelis makkelis? Nyt on oikea aika katsoa taaksepäin (Raija Herrala).

JOPAS osuu vuoden viimeinen kokonainen koulupäivä kalenterissa vuoden pimeimmälle päivälle! Huomenna, kun todistukset jaetaan, onkin sitten jo muutaman minuutin pidempään valoisaa.

TÄMÄN MAANANTAIN opetuksen vetävät luokanopettajat. Nyt on tsekattava, että kaikki virkavapauspaperit ovat ojennuksessa, ja niiden kuittaamisessa riittää hommia. Laskut on lähetettävä.

OPPILAAT pääsevät kotiin klo 12.45, ja klo 13 henkilökunta kokoontuu joulukahveille. On aika vetää syksyä ensin yhteen ja sitten panna se pakettiin. Käymme läpi henkilökunnan arvion tästä syksystä.

Opettajillakin riittää iltapäivällä touhua. Todistuslomakkeet on kopioitava ja laitettava kuoriin. Huomisen päätöspäivänohjelma on viimeisteltävä.

TIP- toiminta päättyy tänään klo 16. Huomenna TIPPIÄ ei ole. Toiminta jatkuu taas koulun alettua torstaina 7.1.2010. Ehdin vielä sitä ennen laittaa tänne blogiin huoltajille tehdyn TIP-tyytyväisyyskyselyn tulokset. Tulokset olivat hyvät. Keskiarvoksi tuli asteikolla 4-10 tasan 9.

PS. TIPin kohtalo ratkeaa helmi-maaliskuussa opetuslautakunnan kokouksessa. Vartti-lehteä lukeneet tietävät, että Espoon budjetissa ollaan leikkaamassa iltapäivätoiminnan määrärahoja niin, että palvelunjärjestäjät voisivat ottaa kerhoihin ekaluokkalaisten lisäksi ehkä vain puolet halukkaista tokaluokkalaisista. TIPPIIn ovat meillä päässeet kaikki, jopa vanhemmat oppilaat. Lautakunta ratkaisee, saammeko jatkaa näin. Jollemme saa, iltapäivätoiminnan järjestäjäksi etsitään jokin yritys tai yhdistys. Oma vanhempiemme aikaisemmin iltapäivätoiminnasta vastannut yhdistys on purettu.

Ei kommentteja: