Kirjoja

Kirjoja

perjantaina, joulukuuta 11, 2009

Tervetuloa kouluteatteriin!

KUVA: Raija Herralan luokan oppilaat tekivät ison kasan, komeita julisteita. Tämän teki taiteilija Siina L.

HUOMENNA, lauantaina 12.12.09 Auroran koululla on iso ilo kutsua kaikki koulun ystävät syyslukukauden päätösjuhlaan. Päivän kunniaksi Teatteri Aurora on valmistanut neljä versiota iki-ihanasta Thorbjörn Egnerin "Kolme Iloista Rosvoa"- näytelmästä. Kirjan on sovittanut koulunäyttämölle Martti Hellström.
Näytelmän musiikin on säveltänyt Thorbjörn Egner ja sovittanut Uma Jutila.

Auroran koulun kuoroa johtaa Kaija Kuivanen ja koirakuoroa johtaa Sohvi-täti.

Näytelmäbändissä soittavat Katri Ahola, Anna-Liisa Kurki ja Risto Schiray. Lisäksi bändissä on kuusi kuudennen luokan oppilasta: Henri, Simo, Julius, Aleksi, Veeti ja Aarni ja kolme kolmasluokkalaista viulistia eli Trio IIK-Trio.

Näytelmän ovat harjoittaneet Jukka Jokiranta ja Martti Hellström. Lavasteet on suunnitellut Kari Evinsalo, ja suunnitelman ovat toteuttaneet Evinsalon lisäksi mm. Pekka Viinikka ja Sirpa Wass.

PUVUSTUKSEN on ideoinut lehtori Nina Mattila assistenttinaan Pirjo Lilja.

ESITYKSET

(kesto noin 40 min) ovat seuraavasti:
I-MIEHITYS (yleisönä 6a ja 6c, 4a, 2a ja 2c ) klo 9.00
II-MIEHITYS (yleisönä 6b ja 6d, 4b, 2b ) klo 10.00
IIIMIEHITYS (yleisönä 5a+5c, 3a, 1a + stratti) klo 11.00
IV-MIEHITYS (yleisönä 5b, 3b , 3c, 1b ja 1c) klo 12.00

Yleisö pääsee sisään koulun lisäsiiven ovesta. Oppilaille on varattu katsomosta 35 penkkiä kussakin esityksessä (kaikki muut esiintyvät). Tulkaa ajoissa. Esityksen alettua saliin ei pääse.
Tilaisuudessa on 5a+c:n (DreamMix) puffetti. Kolmen Rosvon fanipaitoja voi tilata 10 €:n hintaan (käteisellä). Pieniä kokoja saa heti mukaan.

Lapset, jotka eivät esiinny tulevat kouluun noin 15 minuuttia ennen esitystä opettajan kassa sovittuun paikkaan. Esityksen jälkeen he noutavat luokanopettajan johdolla 5ac-luokasta lounaspussin, jossa on lihapiirakka, omena ja mehu. Tämän jälkeen pääsee kotiin.

Esintyvien lasten koulupäivä alkaa tuntia ennen omaa esitystä, ja päättyy oman esityksen jälkeen lounaspussin noutoon.

Ei kommentteja: