Kirjoja

Kirjoja

keskiviikkona, joulukuuta 10, 2008

Hienoja päiviä

AURORASSA siis tehdään Viisikkoa. Teatteria. Se on arvovalinta. Koko koulu rakentaa yhdessä tapahtumaa, jonka tarkoitus on tuottaa iseille ja äideille, siskoille ja isovanhemmille iloa ja parhaimmillaan jopa taiteellinen kokemus. Se vaatii työtä. Ja työ vaatii aikaa. Siksi olemme järjestäneet isolle joukolle projektissa mukana olevia viikon teatterileirin. Mukana oleville opettajille on otettu sijaiset, jotta ne oppilaat, jotka eivät ole mukana, saavat opetussuunnitelman mukaista opetusta.


KUVA: Maanantaina talonmiehet pystyttivät katsomon.


TIISTAINA ja keskiiviikkona tekniikan pojat mm. Oskari, Eero ja Arttu ovat Ripan johdolla viritelleet valaistuskoneiston iskuun. Tänään kävimme vielä ostoksilla. Ripa osti savukoneen ja minä taskulamppuja. Ilman niitä luolakohtaus ei toimisi.

Näin kahtena päivänä olemme vetäneet läpimenot. Ts. sama miehitys vetää koko jutun läpi alusta loppuun. Vielä tiistaina kesto oli 1 t 22 min. Tänään enää 60 minuuttia. Pudotimme tänään sekaan myös 1-2-luokkien myrskyn ja 3-4-luokkien lehtimiehet. Kuoro ja bändi jaksoivat hienosti. Oppilaiden tekemät hienot julisteet vietiin painoon.

KUVA: Iltapäivällä TIPIN teatterikerholaiset teatterileikkivät Viisikon kulisseissa. Huom Viisikkopaidat!


ILLALLA 3. miehitys oli auttamassa opettajateatterilaisia. Osa heistä tulee mukaan esityksiin.

JA mikä riemu oppilaille koitui, kun pääsimme jakamaan Viisikko-paitoja.
PS. Keskiviikon Länsiväylässä oli ystävällinen juttu Sillanrakentaja Hellströmistä. Sitä oli päästy oikein etusivulle. Emäntä oli tuonut lehden kouluun, ja pannut jutun näytille oppilaille kouluravintolassa. Reipas nuori ystäväni ekaluokkalainen Jami tuli minut nähdessään onnittelemaan, halasi ja kysyi, minkä Espoon silloista minä olen rakentanut :-) Niinpä. Selitä nyt.


Ei kommentteja: