Kirjoja

Kirjoja

perjantaina, joulukuuta 12, 2008

III- ja IV-kenraalien päivä

KUVA: 5a-luokan Viisikko-julisteita


TÄMÄN lastun kuvituksena on luokanopettaja Raija Herralan oppilaitten tekemiä upeita Viisikko-julisteita. Ne koristelevat huomenna koulun käytäviä.PERJANTAINA olivat siis vuorossa III- ja IV-kenraalit. Päivän ensimmäisesä harjoituksessa yleisönämme oli Lippajärven päiväkodin eskareita, lapsia Eestinmetsän koulusta ja rehtorin edellisestä koulusta Niipperistä sekä peräti 57 oppilasta Järvenperästä, yläkoulusta, johon suurin osa oppilaistamme menee. Julia-opettaja koetalleni esityksiä.

KUVA: 5a-luokan Viisikko-julisteita


IV-miehitystä oli sparraamassa iso joukko isoja oppilaita Järvenperästä ja meiltä virkavapaalla olevan luokanopettaja Mirja-Liisa Kortteen 15 oppilasta Vihdistä saakka. Taisi olla ennätys siitä, kuinka kaukaa yleisöä on tullut! Viimeisen kenraaliin mahtui myös koulun omia pikkuoppilaita.

KUVA: 5a-luokan Viisikko-julisteita


KENRAALIEN JÄLKEEN pidimme taas palaute- keskustelun. Tekniikka toimii. Lavasteelementti irtosi kesken esityksen. Muutimme ä kaivokohtausta yksinkertaisemmaksi, koska siinä tuli sekaannuksia molemmilla miehityksillä. Kaikki neljä viisikkoa jäi ylimääräiseen harjoitukseen, jossa hioimme kohtauksen jouhevammaksi.

Kaikki alkaakin olla valmista huomista varten.

KUVA: 5a-luokan Viisikko-julisteita


NYT vain jännittämään, että vanhemmat muistavat esitysten alkamisajat (8.45, 10.00, 11.15 ja 12.30. Myöhässä saapuvia ei voi ottaa saliin (suoraan näyttämölle) Ja että kaikki halukkaat mahtuvat saliin.

Ei kommentteja: