Kirjoja

Kirjoja

lauantaina, lokakuuta 18, 2008

Auroran Viikkokirje (Nro 43)

KUVA: Syysloman jälkeen käynnistyvät lähes viimeisetkin Auroran koulun kerhot. Kaikkiaan meillä on kerhoja 23. Kuvassa Jamkids-kerho esittelee kanteleen soittoa.


TÄSSÄ Auroran koulun tuorein viikkokirje! Viikkokirjeessä tiedotetaan tiivisti koulun ajankohtaisista asioista, erityisesti seuraavan viikon tapahtumista. Tarkoitus on julkaista viikkokirje joka lauantai. Kun www-sivujemme päivitysasiat siirtyvät taas koulun vastuulle, viikkokirje siirtynee sinne.

YHDEKSÄN KOULUVIIKKOA JOULUUN!

Takana lähes viikon mittainen syysloma, ja maanantain tulevaisuuspäiväkin oli hieman tavanomaista lyhyempi. Toivottavasti loma on ladannut akut. Olemme tarponeet jo puolet syyslukukaudesta ja diasporasta! Nyt alkaa nousu kohti joulua.

Syyslomaviikolla Fujitsun miehet ovat kantaneet parakin ATK-luokasta koneet pääkoulun puolelle. Ne on sijoitettu yläkerran luokkiin ja pieneen ATK-luokkaan. Muualla niitä ei saatu toimimaan. Niinpä Osmon, Ismon, Markon ja Sarin oppilaille on ainakin tovin tarjolla tieto- ja viestintätekniikan luxusta. Mutta vastaavasti luokissa on nyt ahdasta. Koneiden käyttöön on hyvä sopia heti pelisäännöt.

Kansliassa syysloma tuntui keitaalta: työsuma suli mukavaa tahtia. Koulusihteerimme Riitta lähetti eteenpäin listan ja hinta-arvion tulipalossa tuhoutuneesta irtaimistosta. Saimme virastolta luvan laittaa hakuun uuden koulunkäyntiavustajan tehtävän. Hienoa. Sarpilan Jukka kävi moikkaamassa rehtoria perjantaina, ja pidimme hiljaisessa koulussa mentor-aktor-tapaamisen.

TIP-hankkeen työntekijöille on lähetetty linkki nettikyselyyn. Suomenkielinen opetuslautakunta pohtii TIP-hankkeen jatkoa vielä tämän syksyn aikana.

KOULUKUVAT ovat myös tulleet, ja opettajat lähettävät niitä koteihin katsottavaksi ohjeiden mukaan. Yhtään kuvaa ei ole pakko ostaa.

KOHTI ENSI VIIKKOA

Ensi viikosta (43) on tulossa oikein mielenkiintoinen. Viikko huipentuu kuntavaaleihin, ja siksi oppilasparlamentin edustajien valinnat on siirretty tälle viikolle. Kustakin luokasta valitaan yksi poika ja yksi tyttö edustamaan luokkaa kerran kuussa kokoontuvaan paramenttiin. Parlamentin kautta oppilaat pääsevät vaikuttamaan koulun asioihin. Ensimmäinen istunto on keskiviikkona 29.10. klo 9-10.

Myös kauan odotetun "Viisikon" harjoitukset alkavat todenteolla, aluksi Kalajärvellä. 5.-6.-luokkalaiset pääsevät uimaan Keski-Espoon uimahalliin. Luokanopettajat antavat asiasta tarkemmat ohjeet. Huom. shortseissa ei saa uida.

Maanantain ja tiistain välisenä yönä koulun pihalle tuodaan uudet parakin siivut. Ainakin tiistaina ja keskiviikkona koulun piha-alue rajautuu tosi pieneksi työmaan vuoksi.

Maanantaina 20.10.2008

5.-6.-luokkien opettajilla on YT-istunto klo 8-9. Asialistalla mm. Loppysyksyn kalenteri • " Viisikon" työnjakoa • Ohjeistusta pian alkaviin tavoitevartteihin • Ohjeistusta valokuvien jakoon.

Oppilasparlamentin vaalit pidetään luokissa joko maanantaina tai tiistaina

Tiistaina 21.10.2008

Oppilasparlamentin vaalipäivä 2.
Pihalla työmaaliikennettä, noudatetaan erityistä varovaisuutta.
Oppilashuoltoryhmä kokoontuu klo 13.30- 15.

Keskiviikkona 22.10.2008

0.-4.-luokkien opettajilla on YT-istunto klo 8-9. Asialista sama kuin maanantaina.
Pihalla työmaaliikennettä, noudatetaan erityistä varovaisuutta.
Klo 14-17 koululla Oppimiskeskuksen -koulutustilaisuus, jonka vetää opettaja Jukka Jokiranta: Koko koulun näytelmät - sparrausprojekti (ks. tarkemmin linkistä)

Torstaina 23.10.2008

"Normipäivä"

Perjantaina 24.10.2008

Aamulla OHR klo 8.15- 9.00.

Sunnuntaina 26.10

Kunnallisvaalit. Auroran koulu on yksi äänestyspiste.

Hyvää viikonloppua ja sen jälkeen alkavaa työmaanantaita!

Martti-rexi

Ei kommentteja: