Kirjoja

Kirjoja

keskiviikkona, syyskuuta 03, 2008

Palanut osa parakkia on pian purettuPALANEEN parakinosan purkaminen on alkanut tiistaina 2.9. Tästä syystä koulunpihasta on erotettu työmaa-alue. Oppilaat tulevat toistaiseksi kaikki sisään ja menevät ulos pääovesta. Työmaa-alue on vaarallinen, ja sen poikki ei saa tulla edes kouluun.

PS: Olen koonnut kuvakavalkadin Auroran tulipalosta ja sen jälkitöistä osoitteeseen http://docs.google.com/Presentation?id=df6pnp5_22sdj66rck

Klikkaa komento start presentation.

Potkulaudoilla EI kouluunREHTORI on tänään kieltänyt oppilaita tulemasta kouluun potkulaudoilla. Syitä on kolme; (1) koulun piha on rakennustyömaan vuoksi tosi pieni, (2) koulu ei pysty järjestämään kalliille välineille valvontaa ja (3) potkulautailijat ovat kolaroineet muutoinkin vaikeasti liikkuvien oppilaitten kanssa. Koulu pyytää vanhemmilta ymmärrystä asian suhteen.

4b:n Hanna-opettaja on kaksi viikkoa virkavapaalla

Hanna-Leena Tiusanen on tiistaista alkaen kaksi viikkoa virkavapaalla. Tuon ajan luokkaa luotsaa aivan suunnitelmien mukaan opettaja Carita Ehrstedt, joka on palannut Suomeen Saksasta. Tervetuloa!

4b-luokan opettaja loppulukuvuodeksi valitaan lokakuun puoliväliin mennessä.

DiasporaII- paitojen tilausaika päättyy 4.9

Koulupaitaa voi tilata 4.9 saakka 10 €:n hintaan emaililla rexiltä (nimi, koko, puhelinnumero)

Terveisiä 6a-luokan leirikoulusta!

Anna-Liisa Kurjen 6a-luokka on palannut keskiviikkoon asti jatkuneesta liikuntaleirikoulusta. Kaikki meni mukavasti, kertoivat Anna-Liisa, Julia, Noora ja Juuson isä Juha.

Nivelbussi hajosi

Aurora 6.-luokkalaisten paluu koululle viivästyi maanantaina 1.9. puolella tunnilla bussin hajoamisen vuoksi.

Nivelbussi tarvitsee parkkitilaa

Lippajärventien Auroran koulun kohdalla oleva jättöpaikka on varattu nivelbussille klo 8.50-9.10, 9.50-10.10, 13.30-13.40 ja 14.30-14.40. Pyydämme vanhemmilta joustavuutta.

MH

1 kommentti:

Sanna kirjoitti...

Miten lie törmäsinkin aikanaan blogiisi, en muista, mutta olen seuraillut sitä jonkun aikaa. Mielenkiintoista lukea, koska olen itsekin opeopiskelija ja viime keväänä sain kosketusta myös sairaalakoulun arkeen. Voimia työhösi!