Kirjoja

Kirjoja

perjantaina, syyskuuta 26, 2008

Eija Kaarto Koti & Koulu ry:n vetäjäksi

AURORAN K&K-vuosikokous pidettiin tiistaina 23.9. Rehtori piti alussa esityksen ajankohtaisista asioista, sen jälkeen käytin läpi menneitä ja tulevia yhteistyöhankkeita.

Eija Kaarto (lapset 2A ja 5A) valittiin uudeksi puheenjohtajaksi. Onnea ja Voimia!

Uuteen johtokuntaan 2-vuotiskaudeksi valittiin Satu Jumpponen, Carita Lähdesmäki, Pasi Bordi, Marjo Lehtinen, Pia Kontola ja Annaleena Kuhanen.

Johtokunnassa jatkavat viime vuonna valitut Marita Anjala, Tuija Holmström-Erkamo, Päivi Tiainen ja Sari Viding.

Uusi johtokunta järjestäytyy ensimmäisessä kokouksessaan ja valitsee varapj:n, sihteerin, rahastonhoitajan ja mitä lie muita rooleja Eija keksii :) Uhkasi että kaikille löytyy joku tehtävä...

Tärkeää on muistaa että KAIKKIIN johtokunnan kokouksiin ovat ERITTÄIN tervetulleita ihan kaikki kiinnostuneet vanhemmat. Virallisella jäsenyydellä ei ole merkitystä kun päätöstapauksissa. Mielipiteiden vaihtoon ja keskusteluun kaivataan mahdollisimman paljon ihmisiä ja mielipiteitä ja ideoita.

Jotta tieto kulkisi hyvin yhdistyksestä kaikkiin luokkiin, niinyhteyshenkilötiedot kerätään joka luokalta. Yhteyshenkilö sitten jatkolähettää viestit oman luokkansa mailijakeluna valmiina.

Syksyn seuravat kokoukset ovat maanantaina 20.10 klo 18.30 ja maanantaina 24.11 klo 18.30, ja paikkana opettajien taukotila koululla.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Annaleena Kuhanen
tiedotusvastaava

Ei kommentteja: