Kirjoja

Kirjoja

perjantaina, helmikuuta 09, 2007

Hyvin menee, mutta menköön!

VIIKKO 6 alkaa olla reflektiota vaille valmis.

TÄNÄÄN perjantaina kokoontuivat tulevien oppimiskeskusten rexit pähkäilemään, että mitäs tässä nyt tehdään että tultais mainituiksi. Uudenlaista yhdessä oppimisen konseptia ei ole ihan sisäistetty, ja se puhutti. Se sovittiin, että muutaman viikon päässä pidettävässä Aulanngon seminaarissa on täsmätiedotettava ideasta, siksi paljon huhuja maailmalla pyörii.

EHDIN vielä koululle opebändin treeneihin, syömään kirja-esittelijän hyvät Berliinin munkit ja vetämään ET-tunnin. Opebändi esiintyy ensi viikolla valtuuston puheenjohtajan kutsumassa keskustelutilaisuudessa- ja jos asiat menevät hyvin, meillä on sekä napakka setti että nastat t-paidat. ET:ssä meneillään ovat oppilaiden omat esitelmät. Tänään Riikka alusti meille maailman rikkaimmasta valtiosta. Illalla kävin tervehtimässä opettajaamme Jukka Jokirantaa Meilahdessa. Nyt pumppu toimii! Ja JJ palannee omaan luokkaansa maaliskuun alussa.



TORSTAINA minulla ei ole opetusta, ja siksi siitä helposti tulee kokouspäivä. Piipahdin sekä yliopistolla että WSOY:llä. Torstai oli deadline johtokunnalle antamallani kommentoinnille erityisopetuksen kehittämismuistiosta. Ensimmäistä kertaa johtokuntamme ei oikein tottele aikatauluja. Ehkä tehtävä on liian rankka.

KESKIVIIKKONA meillä oli työpaikkakokous. Reissujen vuoksi pariin viikkoon ei ole ollut YT-istuntoa , ja silloin agenda on kyllä aika tiukka. Kävimme läpi hyvät KUNTA 1o-tulokset. Jostain syystä muuten koulukohtaiset analyysit on taas poistettu intrasta. Joryssä hiottiin sitten iltapäivällä budjettia ja kevään vapaana olevan tuntikehyksen käyttösuunnitelmaa.

ALKUVIIKOSTA sain selvitellä yhtä kiusaamistapausta- eikä asia ole ihan vieläkään valmis. Voimia on vaatinut myös väkivaltaisten oppilaitten kysymys. Tupa-suunnitelmamme on kaupunginjohtajan pöydällä. Maanantain Kerhokeskuksen kemuista olenkin jo raportoinut.

Hyvä, monipuolinen viikko. Pakkasta on minulle hieman liikaa- mutta pääsiväthän lapset luistelemaan.

Ei kommentteja: