Kirjoja

Kirjoja

perjantaina, joulukuuta 03, 2021

Viikkoraportti 48


 
S 
ITÄ ollaan sitten jo   jouluputkessa. Pikkuisen on   luntakin paikoin maassa. Pakkasta. Jouluradio päällä autossa. Pitkät kalsarit jalassa. Torstaina oli ostettava jo vuoden 2022 kalenterisivut.


 Maanantai 29.11. 

Aikainen herätys. MB huoltoon Veholle ja sitten nenä pystyssä ajamaan hypridi-vaihtoautolla. Nousi kova autokuume, johon saisin FB:ssä vertaistukea.

Kello 15 alkoi Perinneseuran etäkokous, jossa hiottiin Espoon 1972-2022-teemaa. Hyvää säpinää. 


 Tiistai 30.11. 

Lepopäivää iltaan saakka. Peiton alla paperihommia.  Shoppailua  Jumbossa. Oma auto sisä- ja ulkopesuun. Johan laski kuume. 

Kello 17.30 Espoon demarien kunnallisjärjestön etä-kokoukseen vuoden 2022 hallituksen varapuheenjohtajan hattu päässä.

 Keskiviikko 1.12. 



Klo 10.30 Siltavuoren-penkerelle OpeUra- tutkimusryhmän kokoukseen. Hissi on yhä rikki. Ja kerrosoviin asennettu lukot.

Vespan akku irti, ja rakas vekotin talviunille. Klo 18-19 Webnaari erityisopeille. Paikalla etänä about 30. Hyvää keskustelua mm. inkluusiosta ilman resursseja.


 Torstai 2.12. 


Muutoin vapaapäivä, paitsi että klo 17.30 TSL:n Espoon ja Kauniaisten opintojärjestön syyskokous. Kiusallisia teknisiä ongelmia hybridissa, mutta homma hoidettiin kuitenkin. 


 Perjantai 3.12 


P
erjantai oli taas kouluvaari-päivä. Työlistalla olio ulko- ja ruokailunvalvontaa, juhlava lipunnosto. Uskonnontunnilla Raamatun kertomus Jee-suksesta - nyt ppt-esityksenä musiikilla maustettuna.Ensi viikolla mukaan vielä enemmän yhteissoittoa.

Klo 15.30 vielä kunnallisjärjestön hallituksen ylimääräinen aluevaalikokous.

HYVÄ, työn ja levon tasapainiviikko. Päivän paras viesti: Omnia-kirjan lasti on saapunut painosta Virosta. Julkistus ja lounas tammikuussa. 

Ei kommentteja: