Kirjoja

Kirjoja

perjantaina, maaliskuuta 11, 2016

Upeaa Auroran päivää!

HUOMENNA lauantaina 12.3. Auroran koulu järjestää  jälleen kerran Aurora Karamzinin kunniaksi Auroran päivän tempauksen.

Aurorapäivä on Auroran koulun henkilökunnan, luokkatoimikuntien ja Auroran Koti ja Koulu ry:n yhdessä järjestämä puuhapäivä koulun oppilaille ja heidän perheilleen. Tapahtumassa on monenlaisia toimintapisteitä, joita oppilaat kiertävät päivän aikana omatoimisesti.  Osa toimintapisteistä on maksuttomia, osa maksullisia. Lisäksi on kaupan suolaista sekä makeaa syömistä.

Aurorapäivä on Auroran Koti ja Koulu ry:n merkittävin varainhankintamuoto ja tuotto käytetään koko koulun oppilaiden hyväksi ja iloksi vuoden aikana.

Tempaus järjestettiin ensimmäisen kerran jo 1980-luvulla. Sen ideoivat nyt jo poisnukkuneet rehtori  Raita Karvinen ja emäntä Ilse Sundelin. 1990-luvun alussa tapahtuma herätettiin  henkiin, ja se on noista ajoista lähtien järjestetty joka vuosi.

VUONNA   2015 ja jälleen nyt tapahtuma on järjestetty Järvenperän koulun pihalla ja siellä olevissa Auroran parakeissa.

WANHA Martti- rehtori ei nyt pääse ostamaan perinteisiä neljää grillimakkaraa, mutta toivottaa kaikille mitä upeinta kevättalven päivää!   Ottakaa mukaan hyvä mieli ja paksu lompakko. Huikeaa ajatella, että jo vuoden kuluttua Auroran päivä palaa taas Lippajärvelle.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Harmi ettet päässyt paikalle. Jäi juuri se 4 makkaraa myymättä...

Ensi vuonna ei ole enää grillimakkaraa vaan myydään hanhenmaksa palleroita ja sushia, kun tulee niin hieno uusi koulurakennus ettei siellä kehtaa enää makkaraa myydä. Ehkä kuitenkin tiskin alta sitten salaa...

Terv Jukka Vähä-Vahe