Kirjoja

Kirjoja

lauantaina, syyskuuta 15, 2012

Auroran koti ja koulu ry:n vuosikokous ti 18.9. klo 18.30

Auroran päivän tempaus on yksi Koti ja Koulu ry:n
toimintamuodoista.
Vuosikokous koululla henkilökunnan taukotuvassa

Kokouksessa käsitellään sääntöjen määräämät vuosikokoukselle kuuluvat asiat (mm. tilinpäätös, toimintakertomus, toimintasuunnitelma ja talousarvio) ja valitaan yhdistykselle uusi johtokunta puheenjohtajineen.

Tule mukaan
- keskustelemaan ja saamaan tietoa koulusta ja sen toiminnasta
- vaikuttamaan ja tuomaan esille vanhempien näkökulma
- päättämään yhdistyksen tukikohteista
- tutustumaan muihin samanhenkisiin vanhempiin

KAIKKI UUDET JA VANHAT VANHEMMAT OVAT LÄMPIMÄSTI TERVETULLEITA!

Lisätietoja yhdistyksen toiminnasta voit kysellä sähköpostilla K ja K:n  tiedottajalta annaleenakuhanen@hotmail.com tai myös http://www.aurorankotijakoulu.kotisivukone.com/ 

Auroran Koti ja Koulu ry on vanhempien perustama kodin ja koulun yhteistyötä tukeva yhdistys. Yhdistyksellä on puheenjohtaja ja 10-jäseninen johtokunta, jossa on vanhempien lisäksi koulun edustajana vararehtori Ulla Hämäläinen. 

Yhdistyksen tarkoituksena on esimerkiksi toimia vanhempien ja opettajien välisenä keskustelu-foorumina, tuoda esiin vanhempien toiveita ja näkemyksiä koulun suuntaan, tukea koteja ja koulua niiden pyrkimyksessä luoda lapsille hyvä ja turvallinen oppimisympäristö, tukea koulua erilaisissa hankinnoissa, järjestää kerhotoimintaa, luentoja ja muita tilaisuuksia ja huolehtia varainhankinnasta, jotta toimintaa voidaan järjestää tarkoituksenmukaisella tavalla. 

Kja K:n toiminnan peruslähtökohtia ovat mm. 
päävastuu lasten kasvatuksesta on kodilla 
lapset tarvitsevat koulunkäynnilleen ja oppimiselleen vanhempien tukea 
opettajat ja koulu tarvitsevat toiminnalleen vanhempien tukea 
keskustelu vanhempien ja koulun välillä on avointa ja sekä vanhempien että opettajien osaamista kunnioittavaa ja arvostavaa 
avoin ajatustenvaihto hyödyttää kaikkia 

Koti ja koulu –yhdistys järjestää kaikkien Auroran koulun oppilaiden iloksi kaikenlaista mukavaa vuosittain. Seuraavassa joitakin esimerkkejä toiminnastamme:
Yhdistys järjestää yhdessä koulun kanssa joka vuoden maaliskuussa Aurorapäivän, jonka tuotto muodostaa suurimman osan yhdistyksen varoista. Lisäksi rahaa on kerätty usein mm vappu-ilmapallojen, fanipaitojen ja dvd-levyjen myynnillä sekä makkaranpaistolla kevätjuhlassa.
Useina kesinä on järjestetty kesäloman ensimmäisille viikoille ohjattua yhdessäoloa kesäkerhon muodossa. 
Vuosien kuluessa yhdistys on kustantanut erilaisia mukavia tapahtumia kaikkien oppilaiden iloksi, kuten vapputaikurin, lastenkonsertin, planetaarion ohjaajineen, yms
Yhdistys tukee koulun organisoimaa harrastustoimintaa mm myöntämällä avustuksia kerho-toimintaan, teatteripuvustukseen ym vastaavaan toimintaan. Yhdistys myös kustantaa 6-luokkalaisille vuosittain myönnettävät hymytyttö ja –poikapatsaat sekä stipendit. 

TULE MUKAAN ILOISEEN JOUKKOOMME VAIKUTTAMAAN YHTEISEEN TOIMINTAAN!

Ei kommentteja: