Kirjoja

Kirjoja

maanantaina, lokakuuta 10, 2011

Kaksi koulupäivää syyslomaan

LAPISSA käsketään jo vaihtaa autoihin talvirenkaat. Kai se on uskottava, että syyslukukausi on näin pitkällä. Kouluvuosi  jakaantuu virallisesti kahteen lukukauteen. Pienet lomat pätkittävät syksyn tänä vuonna meillä kolmeen jaksoon: alku-, keski- ja  loppusyksyyn. Olemme pian ensimmäisessa taitteessa.

41 + 35 + 13  

KOULU alkoi tiistaina viikolla 33, ja ensimmäinen jaksomme päättyy siis ensi tiistaina (viikko 41). Siihen mahtui  8 kouluviikkoa ja oppilailla 41 koulupäivää.

SYYSLOMAN jälkeen koulu alkaa viikon 42 maanantaina  17.10, ja Aurorassa seuraava pikkuloma on viikkojen 48 ja 49 taitteessa. Omilla järjestelyllämme olemme saaneet  siihen neljän päivä (pe- ti) tauon. Töitä tehdään seitsemän viikkoa ja siis 35 koulupäivää.

VIIMEINEN jakso alkaa pienen huilailun jälkeen  viikon 49  keskiviikkona 7.12., ja se päättyy viikon 51 torstaina todistustenjakoon. Nämä kaksi viimeistä kouluviikkoa ja 13 koulupäivää (17.2 lauantai on meillä koulukohtainen työpäivä) ovat varsinaista nousua jouluun ja joululomaan.  Joululomalle lähdetään siis torstaina, ja töihin palaaan maanantaina 9.1.  Lomaa on arki ja pyhäpäivät laskien 17 päivää.

Ei kommentteja: