Kirjoja

Kirjoja

tiistaina, maaliskuuta 02, 2010

AuroraEXTRAblogitiedote 1/2010


NETTISIVUMME päivitetään kerran viikossa. Kiireellisille tiedotteille blogi on kuitenkin näköjään syytä pitää auki. Tänään tällaisia asioita oli kolme:

ASIA 1: BUSSILAKONUHKA

Rehtoreita on pyydetty tiedottamaan henkilökunnalle ja huoltajille seuraavasta Suomenkielisen opetuksen tulosyksikön linjauksesta:

Niiden oppilaiden, joille kaupunki tai huoltaja on maksanut koululaisen matkakortin, koulumatkoille ei tehdä mitään erityisjärjestelyjä lakon aikana. Oppilaille ei siis voida antaa kouluilta taksiseteleitä tai retkiä varten varattuja matkakortteja. Huoltajille ei myöskään voi luvata matkakustannusten korvausta lakon aikana aiheutuneista ylimääräisistä kuluista. Poikkeuksena ovat ne erityisoppilaat, joille on myönnetty taksikuljetus, mutta jotka harjoittelevat bussilla kulkemista toiseen suuntaan. Nämä oppilaat voivat kulkea tarvittaessa lakon aikana taksilla molempiin suuntiin. Kouluja pyydetään ilmoittamaan näistä muutamista oppilaista.

Mikäli lakko pitkittyy, asiasta voidaan antaa uusia ohjeita.

Opetustoimenjohtajan sijaisena Juha Nurmi
Kehittämispäällikkö
Suomenkielisen opetuksen

ASIA 2: Opetuksen järjestelyt eräille lapsille

Koulu pyytää bussikyydin varassa olevien lasten huoltajia ottamaan itse hoitaakseen lastensa koulukyydin mahdollisen bussilakon aikana. Mikäli lapsen koulumatkoja ei pystytä järjestämään, huoltajan tulee ottaa yhteyttä luokanopettajaan tai apulaisrehtori Ulla Hämäläiseen (050 3692654), jotta hän saa läksytehtävät.

Pahoittelemme tilannetta
Martti Hellström
rehtori

ASIA 3: 6a:n opettajalle sattui jäähallissa tapaturma

6a-luokan luokanopettaja vaurioitti toisen jalkansa näyttäessään luisteluhyppyä. Opettaja kuljetettiin ambulanssilla sairaalaan.

Koulun rehtori, opettaja, terveydenhoitaja, ruokapalveluisäntä ja suuri joukko opettajia kävi noutamassa oppilaat henkilöautoilla koululle. Huomenna terveydenhoitajamme käy purkamassa tilannetta oppilaitten kanssa.

Luokalle on palkattu huomisesta alkaen sijaisopettaja. Yhteydenpito kannattanee hoitaa kouluun apulaisrehtorin kautta (Ulla Hämäläinen 050 3692654, ulla.hamalainen (at) espoo.opit.fi

6a-luokan moniin lähiaikojen retki -yms. suunnitelmiin tullee nyt väistämättä muutoksia.

Pahoittelemme tilannetta
Martti Hellström
rehtori

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä, hieno ja kätevä tapa jatkaa näitä pikatiedotteita täällä! Jos kerran koulun ns. viralliset nettisivut päivitetään vain kerran viikossa niin täältä kätevä seurata ajantasaista tilannetta asioista. Olemme tottuneet niin hyvään kun blogista nähnyt aina lähes reaaliaikaisesti kaikesta tärkeästä tiedon :)