Kirjoja

Kirjoja

keskiviikkona, kesäkuuta 04, 2008

Kesää koululla

- Koulun kesäkeskeytyspäivä 4/73-

AAMULLA istuimme apulaisrexin kanssa taukotuvan kahvipöydän äärelle ja selvitimme koulunkäyntiavustus- ja TIP-iltapäivätoiminnan henkilöstötilannetta. Pystymme palkkaamaan 11:n meillä jatkavan avustajan lisäksi vielä neljä kokopäiväistä avustajaa.

Ilahduttavan moni henkilökunnasta on tarttunut haasteeseen ja ilmoittautunut elokuiselle Tallinnan retkelle. 21 sotua jo koossa.

Purin työsähköpostia ja keskityin laihtumaan. Ehdin huikata JJ:lle vielä jotain ideoitani Viisikon ratkaisuiksi. Sitten menoksi.KUVA: Soklassa oli menossa tieteen päivät ja bongasin mm. Seija Lintukankaan oman posterinsa luota. Hän esitteli napakasti ruokailuhenkilöstön kasvatusroolia. Patrik Scheininin käyttämä työtapa oli kiva. Kukin sai puhua posterinsa luona mikkiin muutaman minuutin, ja yleisö kysyä.


KLO 13.47 Mersu pysähtyi Soklan pihaan, ja juoksin tapani mukaan myöhässä Kansasen Perttiä tapaamaan. Noudimme kahvit, ja kävimme kasvatuksen käsitenippuun kiinni. Vanha kämppäkaverini Tor Kronlund piipahti myös pöydässä kahvilla. Kynä ei tahtonut pysyä viisaitten miesten ajatusten perässä.

PS. Soklassa avautuu kaksi didaktiikan yliopistolehtorin vuoden hommaa. Voi että. Hakuaika päättyy 14.6.

Ei kommentteja: