Kirjoja

Kirjoja

tiistaina, kesäkuuta 03, 2008

Ensimmäinen kesätyöpäivä


KUVA: Puistopuolen (?) porukka tuunasi keinuja.
- kesäkeskeytyspäivä 3/73-

NÄTTI kesäpäivä eilen maanantaina. Ajelin Vespan aamulla Lintulaaksoon huoltoon ja lommon oikaisuun. Harmi seisottaa ajokkia, kun on juuri parhaat ajokelit. Kävelin Turuntien varteen, ja sieltä sitten bussilla koululle. Puhelin soi tiiiisti: Sovin yhden lehtihaastattelun torstaille ja alustavasti kaksi napakkaa luentoa elo-syyskuulle.

Leppoisa työpäivä, Ensimmäinen kesätyöpäivä saakin minusta olla sellainen. Maksoin Hölmöläishankkeen laskuja. Anoin opetustoimenjohtajalta lupaa viedä Auroran työporukka elokuussa koulutus- ja työhyvinvointiristeilylle. Selvittelimme Ullan kanssa muutamia henkilöstöongelmia asianosaisten kanssa. Pidin toiseksi viimeisen palautevartin. Erityisopettajamme sai tiedon, että voi toteuttaa pitkäaikaisen unelmansa, ja anoi vuoden virkavapautta. Laitoin eRekryyn paikan hakuun. Kahvia keiteltiin ja juteltiin paikalla piipahtaneiden opettajien kanssa. Pihalla oli täydessä tohinassa Ivon kaverinsa kanssa pitämä kesäkerho.

TÄSTÄ PÄIVÄSTÄ tulee kiireisempi. Ylös klo 5.30. Pitkästä aikaa oli aikaa sukeltaa toviksi kasvatuksen käsitemaailmaan. Hahmottelin "käyttäytymisen"- käsitteelle määritelmää, ja tein siitä ensimmäisen aihion. Klo seitsemän luin Terttu Akselinin tekemää TIP-raporttia. Hyvää työtä.

Klo 9 kokoontuu rehtorijaosto Saarilaakossa. Sen jälkeen on riennettävä koululle laatimaan avustajien sijoitussuunnitelmaa. Klo 12 alkaa Vahvan tuen työryhmän kokous Omenan kirjaston ryhmätilassa. Pöydän ja sähköpostin siivous jää vielä odottamaan.

Ei kommentteja: