Kirjoja

Kirjoja

maanantaina, tammikuuta 29, 2007

Reppumiehenä Uudessakaupungissa III

AAMULÄHDÖT ovat siinä mielessä minulle hankalia, että en malta odottaa herätyskelloa. Silti tavaroiden pakkaus venyi, ja pääsin matkaan 6.45. Pimeässä ajo on toinen juttu, josta en ihan tykkää. Enkä kovasta pakkasesta. Matka Espoosta Uuteenkaupunkiin on kuitenkin pääosin hyvää tietä. Kapea pätkä ulottuu Hiidenpirtistä noin 30 km länteen. Sitten aukeaakin taas moottoritie. Ja koko ajan valo lisääntyy. Olin perillä 9.30, joten 239 km:iin kului aikaa 2t 45 min.



VUOSILOMAA siis vietellään rexikoulutuksen merkeissä. OPEKON Uudenkaupungin ryhmään (61) kuuluu 23 rexiä. Aloitimme tänään III-seminaarin, johon kuluu kolme päivää. Todistukset ryhmä saa syksyllä isossa "promootiossa" yhdessä 200:n muun koulutuskokonaisuuden suorittaneen kanssa. Näyttää siltä, että porukka on tehnyt tunnollisesti töitä, ja rästitkin hoituvat.





OLEN rakentanyt ohjelman niin, että tämä III-seminaari on pitkälti päättötöiden esittelyä. Ensimmäisenä päivänä teematiimit esittelivät ensin toisilleen ja sitten meille muille omia käyttöteorioitaan. Luovia, monipuolisia ratkaisuja. Tekijöidensä näköisiä. Oma osuuteni rajoittui Auroan työhyvinvointihankkeen esittelyyn casena. Muutoin kouluttaja on "muodikkaasti" fasilitaattori, joka rakentaa mahdollisuuksia oppia. ja tällä kertaa erityisesti vertaisilta.

Ei kommentteja: