Kirjoja

Kirjoja
Kirjoja

maanantaina, heinäkuuta 15, 2024

Viikkoraportti 28


 







(+) Kesä! 31 lomapäivää  koululaisilla vielä maanantaina. Opettajilla pari vähemmän. (-) Kelit  välillä.


 Maanantai 8.7.

Missäs sitä ollaan? Oittaalla tietysti. Pitkästä aikaa. Parisen tuntia. Järvivesi oli kylmää, mutta 25 m onnistui. Lounaaksi kaupan kinkkukiustausta. Martti Suosalosta  kirjoitettu kirja luettu. Sukelluksia vanhan Auroran viimeiseen syyslukukauteen 2013.

 Tiistai 9.7.  

Mr. Miltonilla HelsinkiCup ottelu Käpylässä klo 8.30. Sinne vespalla.  Hienosto EPS pelasi. Voittivat 2-0. Miltonin oli joukkueensa kapteeni. Vähän paperihommia. 

Sitten ostamaan uusia matto eteiseen ja lamppu olohuoneen pöydälle. Sitten Jumboon. Lounas kiinalaisessa ravintolassa.Illalla surullista sarjaa  juutalaisten kohtalosta Italiassa toisen maailmansodan lopun aikoihin. Iltapalaksi mainiota sweetchili-tonnikala-patonkia.

 Keskiviikko 10.7. 

Mukana lämmin puolipilvinen päivä. Oittaalle tietysti. Siellä maittava lounas. Minä keittoa ja lihapullia, parempi puolisko uunilohta ja muussia. Jäi vähän kesken. Klo 13 paikka oli niin täynnä, että oli "pakko" tehdä tilaa. Miltonin jengi pääsi jatkoon Vuosaaren matseissa.

Päikkärien jälkeen sain lajiteltua roskiin viimeisenkin Timesystem- päiväkirjan sivut. 
  Vanhin TS taisi olla vuodelta 1992. Innostajani oli aikanaan Nuorisokasvatusliiton Kosti Helimäen kirjahylly.  Vuonna 2014 pakettia ei enää myyty.  Sitä ennen olen hävittänyt luokanopettajan 25 päiväkirjaa. Irroittanut metallit ja muovit ja lajitellut salassapidettäviä tietoja sisältävät sivuta silppuriin.
 Milloin oikein aloitin "kuolinsiivouksen? Hmm. Ainakin viime jouluna. Seuraavaksi  tulen käymään valokuvien kimppuun. Tallella on jo nyt muistiinpanoja syntymästä asti 1500 sivua. Dataa. Vaimo rohkaisee: Miksi? Mikset vain heitä roskiin.  Ketä tuo kiinnostaa?  Vastaan: Haluan vain tietää, missä olen ollut kaikki nämä vuodet. Ihania asioita on palannut mieleen. Taustapeilikiinnostus kuuluu kai tähän ikään? 

 Torstai 11.7.

Huonosti nukuttu yö, koska MB piti ajaa Vehoon aikaisin aamulla  klo 7.30:ksi. 533 toi kotiin. MIltonilla oli 2 futismatsia Vuosaaressa. Sinne Vespalla.  Mutta en löytänyt kenttää, navigaattoria kun on vaikea seurata mp:lla. Harmistuneen kotimatkalla, ja sitten iski sade. Päivälliseksi Marjun pasta Garbonarea. Makua oli MB tuli valmiiksi- arveltiin. Polkimessa oli ainakin vikaa. Nyt ei hälytysvalot pala.

 Perjantai 12.7. 

Sukeltelua 2000-luvun muistoihin samalla kun tyhjensin gmailia. Mielenkiintoisia viestejä löytyi. Käytiin kaupoissa huomista reissua varten. Illalla tanskalainen leffa.

 Lauantai  13.7.


Puolipilvinen päivä. Ajeltiin vähän yli 2 tunnissa Riitan ja Jonten mökille Hartolaan. Lämmin päivä. Uintia. Ruokaa (mm. kanaa ja oman maan uusia perunoita). Niin lempeä sauna. Seurustelua.  Maailman parantamista. Nukkumaan  huomenna klo 02.


 Sunnuntai 14.7. 


Aamu-uutinen 
: Trump yritettiin murhata, Aamu-uinti Hartolassa. Aamupala. Pakkaus. Kotiin paikoin tosi kovassa sateessa. Valmis lounas (lasagne no hyvä) haettiin Jumbosta. Iltapalaksi Jumbon patonkeja. Ja aikaisin nukkumaan.

Ei kommentteja: