Kirjoja

Kirjoja

sunnuntaina, maaliskuuta 17, 2024

Viikkoraportti 11

 









(+)  Kivaa oli kouluvaaripäivä.  Asioita tuli valmiiksi Monipuolista muonaa. (-) Tiet liukkaita.  Kokouksia ainakin riittävästi.  Ja laskuja.  


 Maanantai 11.3. 

Kouluvaaripäivä. Nastaa. Valtuustoryhmän kokous oli peruttu. Ihanasti aikaa naputtaa. Lounaaksi niin maittavaa siskonmakkarakeittoa. Ennen unia Yle-Areenalta sarja Kuoleman kolmio loppuu. Ei huono.
   

 Tiistai 12.3.  

Kaunis talvipäivä. Puoliso oikein ulkoili. Minä tein kirjoitushommia ja ihan etenin.  Ehdin seurata webinaariakin ensi kotona ja sitten kännykästä autossa. Tuhtia asiaa 60 min. Onneksi oli kattilassa vielä jäljellä siskonmakkarasoppaa. Illalla TSL-kokous. Sitä ennen kuvattiin koulutusvideota mielipidekirjoituksen laatimisesta.

 Keskiviikko 13.3. 

OpeUra-kokous 10-12 peruuntui. Ajeltiin Jumboon. Remonttia siellä. Lounas kiinalaisessa. Oli hyvää. Sitten dataa veroilmoitukseen.
Illan suussa Etelä-Espoon demarien kevätkokous Henricuksessa. Hyväntahtoinen kokous tarjoiluineen. Sitten 65 sivua oikolukua OKL 74-77-kirjasta.

 Torstai 14.3.

Aamusta OKL74-77- kirjan toimituksen etäkokous. Hyvin on etukäteen tilattu jo kirjaa. Käytiin Emmassa ja syötiin lohikeitot. 
Illalla viestinnän toimikunnan kokous. Hyvin meni.

 Perjantai 15.3. 

Aamukiukkua Macin adapterin oikutellessa. Pakkohan se olo vaihtaa. 25 €. Käytiin satojen muiden kanssa alennusmyynnissä. Lounas Sellin Pancho Villassa. Tortillaa.

 Lauantai 16.3. 

Kokovapaapäivä. Iso loikka keskiviikon luentodiojen editoinnissa. Lounaaksi uuniperunoita. Niin maiskis. 

 Sunnuntai 17.3.

Kokovapaapäivä. Diat valmiit. Ja data koottu Opinkirjon blogijuttua varten. Lounaaksi  nautaa ja uuniperunoita. Illlan suussa ET:n kirkkovaltuuston ryhmän kesken etänä  keskiviikon kokouksen valmistelua.  

Ei kommentteja: