Kirjoja

Kirjoja

lauantaina, syyskuuta 04, 2021

Mr. Milton ja futispäivä


Martti- UKILLA oli taas tänään hieno päivä. Ja Mr. Miltonilla vielä hienompi.

Miltonin isi on Lapissa samoi-lemassa tuntureilla ja äiti yötöissä ambulanssissa. Niinpä tämä pojanpoika tuli yöksi Mimmilään. Ja velipoika Mr. Teo mummulaan.

Aamulla ukki sai viedä Miltonin futisotteluihin Suurpellon kentällä.

Komea oli kenttä. Se oli jaettu neljään osaan, ja kellokoneen tarkkuudella  8 tapahtumaan osallistunutta joukkuetta lämmitteli ja pelasi  noin puolen tunnin matsit kolmea muuta vastaan. Ekat matsit alkoivat klo 10, ja vikat noin klo 11.30.

Joukkueiden- ja pelaajienkin joukossa- oli tosi pitkään ja vähemmän harrastaneita.  Espan nro 9 oli esim. ihan pitelemätön. Mutta kaikki pelaavat. Ja valkut ja vanhemmat kannustuvat upeasti ihan jokaista.

Ei voi kuin ihailla espoolaisten juniorijalkapalloseurojen taitavuutta organisoida tällaisia tapahtumia myös terveysturvallisesti. Kaikki sujuu. Ja on tehokasta. Myös catering. Grillimakkaran ukki ostaa joka kerta, vaikka olisi aamu.

Mr. Milton on nyt pelannut vajaan vuoden verran Espoon pallo-seurassa. Tässä about 7-vuotiaiden ikäluokassa on nyt noin 80 pelaajaa- muutama tyttökin. Milton pelasi kaksi matsia kentällä ja yhden maalissa. Minusta on hienoa idea, että mahdollisimman moni saa kokeilla myös molarin hommia.

tekee hienoa kasvatustyötä niin matseissa kuin harjoituksissa. Iloinen kiitos.

Miltonin päivään kuului toinenkin aivan upea juttu. Pelikaveri Oskarin isä kutsui hänet oman poikansa kanssa katsomaan Huuhkajien peliä. Oi sitä riemua. Nähdä ne elävänä.

Ei kommentteja: