Kirjoja

Kirjoja

sunnuntaina, marraskuuta 25, 2018

Marraskuu on my mind. EGD. Osa 6


Rakas Päiväkirja

VIIMEINEN viikko marraskuuta on korkaamista vaille valmis.

Ensin katse taaksepäin.

Pian päättyvä kuukausi on ollut (tosi- liian) haipakkaa. Isoja, tärkeitä  juttuja toinen toisensa kainalossa.

Hymysuussa sitä kuulee sanovansa, että jos on stressi, se on itse valittu ja kevyempi.  Puoliksi totta. Mutta uni on tullut edeleen,

Ensimmäistä kertaa tämän syksyn aikana on ollut vaikeaa yhdistellä eläkeläiselämän, aikaisemmin sovittujen keikkojen, poliittisten luottamustehtävien ja 50 %:  didaktikon duuneja. Jouduin jopa  pilkomaan tehtäviä osiksi ja kirjoittamaan itselleni ihan yksityiskohtaisen ajankäyttö-suunnitelman, että hommat hoituisivat ajallaan - eivätkä kaikki silti  hoituneet.

Jälkiviisaana on aihetta ottaa opiksi. Liika on liikaa.

MITÄ sitten oli kalenteriin ahdettu:

VIIKKO 43: To-su. Politiikkaa. Budjettia. Ukkiviikonloppu.
VIIKKO 44:  Oman äidin auttamista ja isoja huolia hänestä. Perinneseuran syyskokous. Maisteriharjoittelun ohjausta. Tutkimustyötä. Demarilohisopan jakoa. Seurakuntavaalityötä. Hirveä nuha
VIIKKO 45: Maisteriharjoittelun ohjausta. Ryhmien ohjausta: pedagoginen vuorovaikutus, opetussuunitelma ja koulun kehittäminen... Keravan NPDL PLC-päivän fasilitointi. Heinolassa veso oppimisesta. Lauantaina Uudenmaan demarien piirikokous. Ja sitten sunnuntaina seurakuntavaalit. Hirveä nuha
VIIKKO 46: Atempolle puolen päivän veto suomalaisesta koulutusjärjestelmästä ja ops-reformista. Maisteriharjoittelun ohjausta. Ryhmien ohjausta: pedagoginen vuorovaikutus, opetussuunitelma ja koulun kehittäminen.  Hirveä nuha. Opetus-ja varhaislautakunnan kokous. ProRexi-paneelin veto. Tutkimusryhmän  kokous. Vermekoulutusitapäivä teemana pariopettajuus. Demarien kunnallisjärjestön kokous. Ukkiapua.

MIKÄ tuossa nyt on, Martti, niin kummallista? Menithän ennenkin joka päivä duuniin? Ja extrat päälle? Totta.  Nyt sitä huomaa ei vain kaipaavansa useampia hitaita aamuja. Jopa kokonaan juoksuista tyhjiä päiviä. Aikaa lukea.

Ensi viikko 

MARRASKUUN viimeisestä  viikosta  näyttää - oikein hyvä niin-  tuevan aikaisempia hieman kevyempi. Maanantaina maisteriharjoittelua (ja KH-ryhmän kokous ja  lasten kanssan oman äidin moikkaamista kuntoutussairaalassa).  Tiistaina ja keskiviikkona maisteriharjoittelua ja ryhmiä.
Torstaina yksi tunti kuuntelua ja vuoden viimeinen luento Eurajoella. Siihen liimattuna yhteinen lomahetki vaimon kanssa Turussa. Yes.

TÄNÄÄN on kuukausi joulupäivään.  Joulukuun viikkokalenterin päivissä on paljon  tyhjää.
Huikeaa.

Ei kommentteja: