Kirjoja

Kirjoja

perjantaina, joulukuuta 09, 2016

Kiitos hienosta juhlasta Auroran koulu!

TÄNÄÄN vietettiin Auroran koulun, neuvolan ja päiväkodin uuden rakennuksen vihkiäisiä. Tilaisuus alkoi klo 12.30  rehtori Ulriika Huiman puheella- joka olikin uuden opsin viestintä-teknisen hengen mukaisesti videoleffa.

JUHLAPUHEEN piti opetustoimenjohtaja Kaisu Toivonen- ja hyvän ja innostavan puheen pitikin.

PÄÄNUMERONA oli päiväkodin ja koulun yhteinen koko Auroran näytelmä: "Jali ja Suklaatehdas".  Sen oli taidolla ohjannut opettaja Ramm-Schmidt apunaan mm. Jukka Jokiranta.  Musiikki raikasi,  lapset laukoivat ja tanssivat. Ja miten upeasti he näyttelivätkään.  Uusia teatterivaloja saatiin käyttää, ja videotykki lavasti tilaa hauskasti.  Oppilaat olivat tehneet huikeita julisteita.

Näytelmään oli  hankittu oikein tekijänoikeuksia kunnioittaen esiintymisluvat, ja niinpä esitystä ei saanut taltioida millää tavallaan. Mutta juonen saa kertoa:

NÄYTELMÄ kertoo   rikkaasta suklaatehtailijasta Villi Vonkasta, joka  etsii salaa tehtaalleen perijää. Kultaisen pääsylipun löytäneet  viisi lasta pääsevät  vanhempineen tutustumaan kauan ihmisiltä suljettuna olleeseen suklaatehtaaseensa. Yksi toisensa jälkeen lapset putoavat pois pelistä. Jäljelle jää köyhä Jali-poika, joka voittaa lopulta satumaisen palkinnon.

JUHLATILAISUUS päättyi maljan kohottamiseen Auroralle.  Sen jälkeen kutsuvieraat ehtivät vielä tovin seurustella vaaamuotoisesti. Olipa mukava nähdä paitsi Auroran omaa väkeä: aikusia ja lapsia sekä myös entisiä rexikollegoita, hallinnon väkeä, johtokunnan jäseniä  ja paikalle kerinneitä ex-auroralaisia: Anu, Carita, Heidi, Ismo, Leena, Liisa, Marjatta, Timo...

HUOMENNA vanhemmat pääsevät katsomaan näytelmää.

Kiitos hienosta juhlasta rehtori Huima ja koko Auroran väki!

Ei kommentteja: