Kirjoja

Kirjoja

sunnuntaina, tammikuuta 13, 2013

Aurorassa suloista ja sopuisaa?

Kuuluisa salapoliisi ja hänen tohtoriystävänsä auttoivat murhan
selvittelyssä. Kuvassa Ismo ja Pekka.
TOINEN kouluviikko alkamassa hyvällä mielellä. Opettajat pohtivat viime viikon maanantaina, mitä tältä keväältä toivovat. Ei mitään kohtuutonta.

Anni-Kaisa lohkaisi jännästi, että hän toivoo suloisuutta ja sopuisuutta. Hienosti sanottu. Toinen toisen tahdikasta huomioonottamista. Minusta ensimmäisessä kouluviikossa olikin paljon sellaista - ja erityisesti perjantain pikkujouluissa Villa Elfvikissä, joiden teemana oli murhamysteeri.  Meitä oli paikalla tosi paljon, ja mitä asuja ja mitä eläytymistä!

VIIME viikolla saimme paljon aikaan. Yhtenä kruunuista oli Pian Arkin konseptin kehittely. Ryhmä aloittaa toimintansa maanantaina. Yes.

ALKAVALLA viikolla hiomme kevään ohjelman kuntoon. iPadien käyttöönotto on huulilla ja muutamaan hankintaa vailla. Kevätnäytelmäkin valitaan.Virkahaastattelut  alkavat. Jännää. Ja koulun yhteisiin pelisääntöihin tartutaan kaksin käsin.

OMA kalenterini oli viime viikolla ihanan tyhjä. Sain olla koululla oikein kunnolla. Viikolla 3 ohjelmaa, pikareissuja ja vieraita  on hieman enemmän, mutta hallitusti.

AURORAN johtoryhmä on ilmoittautunut ja päässyt mukaan nelipäiväiseen koulutussessioon, jossa etsitään yhteisöllisyydestä voimaa toimintakulttuurin muutokseen. Viikon aikana on tehtävä ennakkotehtävä.

Jollei taudit jyllää, edessä on antoisa viikko.

Ei kommentteja: