Kirjoja

Kirjoja

perjantaina, tammikuuta 18, 2013

Vuoden 2013 ensimmäinen Luokanopettaja-lehti

EILEN postilaatikosta kolahti vuoden 2013 ensimmäinen Luokanopettaja-lehti. Hieno juttu, ihan aikataulussa.

YKKÖSNUMERO lähetetään kaikille Luokanopettajaliiton viime vuoden jäsenille,  kaikkiin alakouluihin ja yhtenäisiin peruskouluihin. Näin halutaan  muistuttaa  Luokan-opettajaliiton merkittävyydestä OAJ:n jäsenyyden rinnalla,

Jäsenasiaa onkin tässä numerossa erityisen paljon. Mutta on muutakin. Tämäkin numero on makasiinityyppinen - tarkoitus on, että jokainen luokanopettaja löytää joka lehdestä jotakin itseään kiinnostavaa. Toisia kiinnostava käytännön vinkit, toisia syvempi filosofeeraus.

Kirjoittajajoukko  on  monitaustainen:  Aleksi Aho, Tuula-Maria Ahonen, Riitta Cedeeqvist, Aura Dufva, Pekka ja Tyko Elo, Rauno Haapaniemi, Raimo Hautanen, Minna Hautojärvi, Martti Hellström,  Jouni Hörkkö, P. Johannes, Jorma Kuusela, Päivi Lyhykäinen, Matti Matikainen, Eeva Mehto,  Johanna Pelkonen, Liisa Raina, Kimmo Rantanen, Laura Roimela, Maija Rukajärvi-Saarela, Harri Sandborg, Margetta Sarkkinen, Matti Sippola, Sohvi Sundqvist-Holappa ja Pauli Vinni. Miehiä, naisia, nuoria ja kokeneita opettajia, muutoin opetuksesta kiinnostuneita. Hienoa, että Suomessa on niin paljon omia ajatuksiaan jakamaan suostuvia  ammattilaisia.

LEHDESSÄ on myös ohjeet, kuinka ilmoittaa oma ehdokas vuoden 2013 Luokanopettajaksi ja kuinka hakea Teknologiasäätiön 5000 euron palkintoa. Jaossa on viisi palkintoa matematiikan opetusta kehittäneille luokanopettajille.

Lehden saa maksamalla Luokanopettaja-liiton jäsenmaksun (52 €).  Ohjeet löytyvät mm. liiton nettisivuilta www.luokanopettajaliitto.fi Näytenumeroa voi pyytää myös Luokanopettajaliiton toimistosta 09- 1502658.

KAKKOSLEHTI ilmestyy huhtikuun puolivälissä. Juttuehdotusten deadline on helmikuun lopussa.

Ei kommentteja: