Kirjoja

Kirjoja

keskiviikkona, huhtikuuta 14, 2010

OAJ:n puheenjohtajakamppailu jatkuu

TAUSTARYHMÄT tekevät tosissaan vaalityötä. Tänään OAJ:n valtuutetuille tuli kirje Olli Luukkaisen joukoilta. Kirjeen liitteenä oli 112 kannattajaksi ilmoittautuneen tiedot. Tunnettuja kannattajia ovat mm. Peter Johnson, Veli-Matti Hakanen, Ari Pokka, Petri Salo, Seppo Siitonen, Markku Suortamo ja Kimmo Tanttu. Mukana on myös muutamia valtuutettuja.

Tässä kirje:

Arvoisa OAJ:n Valtuutettu!

Toimikautemme on nyt virallisesti avattu. Edessämme on heti monia tärkeitä päätöksiä. Valtuustokautemme tavoiteohjelmasta päättämisen lisäksi valitsemme ensimmäisessä kokouksessamme yhteiselle ja yhtenäiselle OAJ:lle uuden puheenjohtajan.

Olemme saaneet ehdolle neljä hyvää ehdokasta. Kullakin heistä on merkittävät avunsa tämän tärkeän tehtävän hoitamiseen. Me allekirjoittaneet olemme asiaa huolellisesti harkittuamme kuitenkin päätyneet Olli Luukkaisen kannalle.

Olli Luukkaisella on vankkaa kokemusta ja näkemystä kaikista OAJ:n puheenjohtajan tehtävän menestyksellisen hoitamisen keskeisistä osa-alueista. Hänellä on kokemusta sopimusneuvottelutoiminnasta, koulutuspolitiikasta, järjestötehtävistä, johtamisesta ja työskentelystä median kanssa. Hän on toiminut opettajana kentällä, mutta työskennellyt monta vuotta myös työnantajapuolella. Lisäksi hänellä on muihin hakijoihin nähden ylivertaisen työkokemuksensa vuoksi erittäin laajat verkostot niin työmarkkinatahoihin kuin hallintoon ja poliittiseen päätöksentekoon. Tärkeää lisäarvoa uskottavuudelle tuo hänen koulutuspohjansa, hän on kasvatustieteen tohtori.

Meidän kaikkien on pakko tunnustaa, että myös OAJ:n toimintaympäristö muuttuu. Pelkästään menneisyyden ajattelulla tai toimintatavoilla ei pärjätä tulevaisuudessa. OAJ tarvitsee puheenjohtajan, jolla on näyttöä kyvystä ja uskalluksesta katsoa tulevaisuuteen. Puheenjohtajan tehtävä on pitää huolta siitä, että OAJ:n ääni on mukana kaikissa tärkeissä opettajuudesta ja koulutuksesta päättävissä toimielimissä.

Jos päädyt valitsemaan Olli Luukkaisen, kuten me, liity joukkoomme. Me Olli Luukkaisen taustaryhmän jäsenet olemme OAJ:n aktiivitoimijoita ja edustamme kaikkia OAJ-läisiä opettajaryhmiä eri puolilta Suomea. Liitteenä on luettelo taustaryhmästämme sekä kannattajakortti tuen ilmaisemista varten.

Olli Luukkaisen taustaryhmän puolesta ... NN

Ei kommentteja: