Kirjoja

Kirjoja

torstaina, helmikuuta 11, 2010

Taas ollaan torstaissa


KUVA: Matias ja Sofia- tulevia sirkustähtiä? Auroran sirkuskerhossa opetellaan tosi vaikeitakin liikuntajuttuja. Kuinka moni meistä osaa ajaa yksipyöräisellä? Nautitaan mahdollisuuksistamme pitää kerhotunteja (vaikka jouduimmekin leikkaamaan kerhokertojen määriä).

VIIKKO suorastaan tuntuu hujahtavan. Taas ollaan torstaissa! Ja ensi viikon jälkeen onkin jo talviloma.

EILEN keskiviikkona henkilökunta kokoontui tuttuun tapaan YT-istuntoon. Kyllä kouluissa nykyään tapahtuu hurjasti kaikenlaista. Ja pääosa oikein mukavia asioita. Parhaillaan siestoilla esim. kuunnellaan tarinoita Kalevalasta, ja taidetta harrastavat oppilaat esiintyvät toisilleen. Tiistaina tanssittiin. Keskiviikkona oli näytelmien vuoro. Loppuviikosta kuullaan vielä musiikkia. Kaikkien osallistujien kesken arvotaan kaksi Koti & Koulu ry:n lahjoittamaa upeaa Kalevala-kirjaa.


MUUTAMA TIEDOTUS

  • Kännykkä kadonnut Tipissä tiistaina 9.2. Tuntomerkit: Nokia 3120 classic (sis. kameran). Puhelimen etuosa on musta, takaosa harmaa. Mikäli löydät kyseisen puhelimen, olethan ystävällisesti suoraan yhteydessä puhelimen kadottaneen lapsen äitiin niinakatjajohanna (at) hotmail.com.
  • Turvallisuussyistä Auroran koulun ulko-ovet ovat koulupäivän ajan lukossa. Sekä pääkoulun että parakin auloissa on oppilaspäivystäjät, jotka päästävät tutut oppilaat sisään. Jos sisään pyrkii tuntemattomia ihmisiä, päivystäjät hakevat paikalle aikuisen.

  • Auroran koulun tiedotus on palaamassa koulun omille nettisivuille aivan lähiaikoina. Tavoitteena on päivittää sen jälkeen keskeiset kouluasiat sinne viikottain.
  • Talviloman aikana ei ole koulua eikä TIPPIÄ.

PS. Siviilipuolellakin on riittänyt mukavia asioita. PS-Kustannus päätti julkaista pari vuotta elämään iloa tuoneen "Sata sanaa kasvatuksesta"- kirjan. Hieno uutinen. Luokanopettajan päiväkirjan tekstit on oikoluettu. Olen taas myös leikkinyt Hesarin filmiterveiset ohjelmalla. Tein parikin vaalivideota OAJ:n valtuustovaalityöhön. Tekniikka on tosi helppo ja tervehdys ilmainen. Suosittelen. Tässä linkki. Ja tennistäkin pääsin pelaamaan keskiviikkona esikoisen kanssa.

Ei kommentteja: