Kirjoja

Kirjoja

tiistaina, marraskuuta 11, 2008

Joululoman ajaksi TIP-toimintaa?TARJOSIMME Auroran huoltajille mahdollisuutta ilmoittaa lapsensa syysloman ajaksi ohjattuun TIP-toimintaan. Tässä blogissa syyskuussa tehdyssä pikakyselyssä näytti siltä, että tarvetta olisi, mutta "tosipaikan tullen" toimintaa kaipasi vain muutama yksittäinen perhe. Niin pienelle ryhmälle palvelua ei voitu järjestää. Tästä huolimatta käytämme pikakyselyä uudelleen, nyt joululoman osalta.

JOULULOMA alkaa tänä vuonna maanantaina 21.12. Jouluaatto on keskiviikkona, ja joulua saadaan sitten juhlia sunnuntaihin saakka kaikissa kodeissa. Oppilailla on joululomaa lisäksi koko viikko 52 ja vielä tammikuustakin kuusi päivää. Koulu alkaa keskiviikkona 7.1. 2009.

NÄIN pitkän loman osalta tarvetta ohjattuun toimintaa saattaisi olla riittävästi. Niinpä blogin oikeaan sarakkeeseen on avattu kysely, jolla kartoitamme alustavasti tällaisen toiminnan tarvetta. Jollei suurta tarvetta ole, ei ole järkevää käynnistää yksityiskohtaista suunnittelua. Siksi pyyntö: vastatkaa tosissanne.

Joulutoiminta olisi maksullista, ja sitä voitaisiin järjestää esimerkiksi neljäksi tunniksi päivässä (esim. klo 9-13). HIntaan vaikuttaa osallistujamäärä, mutta karkeasti se voisi olla viiden päivän (ma 29.12.- ma 5.1.) osalta noin 30 €. Toimintaa ei olisi uudenvuoden päivänä (to) eikä loppiaisena (ti). Hintaan sisältyisi jokin kevyt välipala (leipää, voita, juustoa jne.).

Alustava kysely on auki viikon ajan, ja se sulkeutuu keskiviikkona 19.11.2008.

Ei kommentteja: