Kirjoja

Kirjoja

maanantaina, elokuuta 16, 2021

3. valtuustokauden pestit

 

























OSALTANI kolmannen valtuustokauden luottamustehtävät on jaettu puolueiden kesken, ja kukin puolue on myös nimennyt tehtäviin ehdokkaansa. Lopullisesti nimitykset hyväksyy uusi  valtuusto ensimmäisessä kokouksessaan maanantaina 30.8. 2021.

ESPOOLAISET äänestivät minut demariryhmän toiseksi vara-valtuutetuksi ja Espoon demarien kunnallisjärjestön edustajisto valitsi minut  lauantaina kahteen luottamustehtävään:

1) jäseneksi uuteen  Kasvun ja oppimisen lautakuntaan. Lautakunta jatkaa Opetus- ja varhaiskasvatuslautakunnan työtä, mutta sen tehtäviin kuuluu nyt myös aikaisemmin nuoriso- ja liikuntalauta-kunnassa käsitellyt nuorisotyön asiat. Olen tässä lautakunnassa toista kautta. Tytöparinani on  Heini Saikkonen.

2) jäseneksi Kestävä Espoo kehitysohjelmaan. Ohjelmalla on takanaan jo kaksi valtuustokautta. Teemana on edistää kestävää kehitystä. Olin valtuustokauden 2014-2017mukana Nuorten elinvoimaisuus- kehitysohjelmassa sen puheenjohtajana, mikä antaa pohjaa ymmärtää sekä nuorten ongelmia ettö kehitysohjelman konseptia.  Tässä ohjelmaryhmässä ei ole muita demareita.

KIITOS luottamuksesta!

Ei kommentteja: