Kirjoja

Kirjoja

sunnuntaina, elokuuta 05, 2018

Töihin, töihin, sano Lapatossu

NIIN se kesätauko taas meni. Maanantain jatkuu TOUR Martti. Mutta olihan hieno tauko. Vanhan luille lämpö teki  hyvää, ja valoa riitti lukea kymmeniä huikeita retrokirjoja.

Kello pirisee aamulla seitsemältä, ja aamukahvin jälkeen eikun autoon ja kohti Lohjaa ja Roution monitoimijataloa (osoite Havumetsäntie 4, 08350 Lohja) ja
Lohjan rakentaman alueellisen tutortoiminnan alkutapahtumaa.

Paikalle odotetaan noin 30 kokenutta  muita koulunsa opettajia digisovellusten ja laitteiden opetuskäytössä ohjaavaa digitutoria Lohjalta ja lähikunnista. Minulta on tilattu  on  luento ja osallistava harjoitus  klo 9-11, mutta ohjelma jatkuu sen jälkeen. Erityisesti toivotaan eväitä kollegojen motivointiin ja tutor-toiminnan laajentamiseen digityksestä pedagogiikkaan. Sitä saa mitä tilaa.

AINA se jännittää. Vaikka takana on kuinka monta valmennuspäivää tästä tutor-teemasta Educoden listoilla. Ja vielä enemmän lähes 3 kuukauden tauon jälkeen. Tapanani on käydä diat joka kertaa varten läpi ja päivittää ne  ja omat pää. Takataskussa on tällä kertaa lyhennetty versio Innotus-luennosta, jos sille löytyy tilaa. Jokseenkin aina dioja on liikaa.

TÄLLÄ kertaa peruspaketissa on 97 diaa ja bonusesityksessä 38. Prokrammiin kuuluu luentopätkien lisäksi, ryhmäporinoita, yhteistä tiedon rakentamista,  videoclipsejä ja vähän musiikkiakin. Elviskin on tilattu paikalle.

Joten...
Ja seuraava keikka onkin sitten viikon kuluttua Pietarsaaressa.  Ja siellä teemana on pedagoginen hyvinvointi.

Ei kommentteja: