Kirjoja

Kirjoja

perjantaina, marraskuuta 16, 2012

Hyvää viikonloppua!

Kuvapotpuri. Ylhäällä vuokraFiat, LO-päiväkirjaryhmä, Lumikin työryhmä ja alla
5.-6.-luokkien yhteinen seurakunnan avaus. Välissä pari kuvaa puoluetoiminnasta.
VIIKOT ovat hyvin erilaisia, eikö. Mm.  pian päättyvä viikko oli aika erikoinen.  Omaan autoon itsensä totuttaneelle kolme vuorokautta ilman autoa  on kova haaste. Eikä siitä ilman vuokra-Fiatia selvittykään.

Miten samalle viikolle kasautuikaan tällainen määrä kokouksia ja neuvotteluja? Maanantain YT-istunnosta alkaen. Neuvotteluja, jossa selvitettiin oppilaiten keskinäisiä  ja vähän oppilaiden vanhempienkin välisiä näkemyseroja. Luokanopettajan Päiväkirjatyöryhmän työkokous. Kaksi puolue-
toimintaan liittyvää kokousta. Lumikin suunnittelukokousta, keskustelua ionisoivasta sisäilman puhdistuslaittesta, alueen rehtorien kokousta... Ja apulaisrexin hoidettavaaksi jäi sisäilmakokous tilakeskuksen väen kanssa. Kaikki tärkeitä, onnistuneitakin. Mutta sen huomaa, ettei minusta olisi virkamieheksi, jonka toimenkuva perustuu kokoustamiseen.

Kaupan päälle on taas se aika vuodesta, kun IKEA-kassissani kulkee paperitöitä edes takas koulun ja kodin väliä odottamassa tovia,  jolloin niitä  ehtisi hoitaa pois. Täytyy olla tarkkana, etteivät deadlinet mene ohi:-)

Perjantai on minulla opetuspäivä. 6c harjoitteli äidinkielen tunnilla juonirakenteita ja impromtu-puheita. Uskonnontuntien ohjelmassa oli retki kappelille ja koe Jeesuksesta. Välissä oli vielä Lumikin harjoitukset. Siis nastaa.

ONNEKSI viikossa on viikonloppu. Lupasin tosin mennä huomenna puhumaan Kouvolaan koulujen turvallisuusasioista. Luennon valmisteluun meni kyllä melkoisesti aikaa. Mutta aihe on tärkeä, eikä perehtyminen turvallisuusasioihin mene koskaan hukkaan. Junassa minulla on sitä paitsi  paikka työskentelyhytissä kumpaankin suuntaan, joten jokin desimetri papereita saattaa hoitua.

Ei kommentteja: