Kirjoja

Kirjoja

keskiviikkona, huhtikuuta 11, 2007

Säpinäpäivä tulossa

TÄNÄÄN oli noustava aikaisin, jotta selviää kaikista päivän haasteista. Järvenperän koulu on kutsunut meidät tutustumaan heidän opetukseensa. Hieno tarjous. Meiltä lähteekin 11 opettajaa opintomatkalle yläkoulun maailmaan. Ja ensi viikolla sitten päinvastoin. Vastaavan Järvenperä on tehnyt jo toisen naapurinsa Karamzinin kanssa.

SIESTALLA meillä on työkokous, jossa valmistelemme tämäniltausta viidensien luokkien vanhempainiltaa. Haluamme esitellä vanhemmille meistä upean SixMix-konseptin perinpohjaisesti.

KLO 14.30-16 Kokoontuu sitten turvallisen iltapäivän valmisteluryhmä virastossa. Moni asia vaatisi jo ratkaisua. Yksi niistä on, missä määrin lakisaateinen eppujen iltapäivähoito ja tämä kokeilu integroidaan. Aikataulut ovat kireät, sillä kirjeet uusille epuille pitäisi lähettää lähipäivinä ja niihin tarvitaan ohje iltapäivähoidosta. Todennäköisesti ensimmäisenä kokeiluvuonna toimimme vielä rinnakkain. Esittelen tilaisuudessa myös vanhemmille tehdyn kyselyn tulokset, joista voidaan päätellä kokeilun henkilöstötarve.

KLO 16.15-17.45 Kokoontuu sitten Ronja-musiikkinäytelmän ohjausryhmä käymään kässärin läpi ja ideoimaan toteutusta.

Ja VIELÄ klo 18.30 on sitten se vanhempainilta. Olen eilen illalla työstänyt siihen ppt-esitystä, johon kuuluu myös aivan perusasioita muutoksen kohtaamisesta.

ELI SÄPINÄÄ SIIS LUVASSA. Onneksi on auto taas käytössä.

Ei kommentteja: