Kirjoja

Kirjoja

sunnuntaina, heinäkuuta 09, 2023

Viikkoraportti 27/2023


Heinäkuu: Iloisia ja vakavia asioita oli luvassa.

 Maanantai 3.7.

Vilpoinen päivä.  Shoppailemaan Triplaan. Tarttui kaksi takintapaista mukaan.  Ja pala savustettua lohta ja purkki skagenia. Leppoisasti. Varasin ajan tuulilasinvaihtoon.


 Tiistai 4.7. 


Hurja, tuulinen päivä. Käytiin Kaaressa, ja löydettiin upea pihakeinutarjous. Päivälliseksi sain kotona jauhelihakastiketta.

About kuusi tuntia tarvittiin opetusneuvos  Atso Vilkkijärven muistopuheen valmisteluun. Ei ole ihan helppoa tiivistää merkittävän ihmisen elämän about 85 vuotta 5 minuuttiin vakavasti ja silti vähän kevyestikin. Data joka tapauksessa kasassa. Huomenna rakenne ja sitten harjoittelu.



 Keskiviikko 5.7.

Pilvinen päivä. Vähän ripottelikin. Jatkoin muistopuheen hiontaa. Rakenneideoita. Lounaaksi jauhelihatortillaa.

 Torstai 6.7.


Pilvinen päivä.
 
Puhe viimeistelty ja folioitu. Hieman on liian pitkä. Siivoilua. Käytiin ostamassa pihalle aurinkotuoli. Sitten S-pankkiin selvittelemaan asioita. Ei tullut selväksi. Huomenna passin kanssa uudelleen 


 Perjantai 7.7.


Atso Vilkkijärven siunaustilaisuus Tuomiokirkkoseurakunnassa klo 10 -11. Sen jälkeen muistotilaisuus, jossa olisi kertakaikkiaan upeaa kalakeittoa, suussasulavaa mansikkakakkua ja niin. lämpimiä muisteluksia Atsosta. Minäkin pidin lupaamani puheen . 

Mr. Teo tuli päivä/yökylään. Käyttiin minigolffaamassa, leikkimässä Angry Birds puistossa, syötiin nugetteja, tortillaa ja jalopenatotorttuja. Käytiin kastelemassa haudalla kukat. Katsottiin utubesta vaarallisia eläimiä. Iltapalaksi pannukakkua kermavaahdolla ja mansikoilla.


 Lauantai 8.7.

Santtu tuli kokoamaan vanhuksille keinun. Ei olisi minulta onnistunut. 

Kirjoittelin blogilastun Atson siunaustilaisuudesta. Askartelin erityisesti kuvia.

Käytiin sitten iltapäivällä hakemassa siihen pehmusteet. Pehmeät tuli.

 Sunnuntai 9.7. 


Melkein koko päivä pilvessä. Katu(kunto)kävely voisi olla lystiä? Käveltiin päästä päähän Helsingin lyhyin  katu (25 m). Pisin on about 8 km. 

Ikeasta tyynyjä. Halpalounastajia ravintola täynnä. Oma lounas Entressen intialaisessa. Huippua.

Ei kommentteja: