Kirjoja

Kirjoja

maanantaina, helmikuuta 20, 2017

Ehdokkaana kuntavaaleissa 2017. Osa 1


KUNTAVAALIKUUME  alkaa iskeä. Tänään lähti painoon ensimmäinen vaalibrosyyri. Siinä esitellään kaikki 12 oman demariyhdistyksemme: Etelä- Espoon demarien ehdokasta.  Pääehdokkaamme on tietysti kapunginhallituksen 2. varapuheenjohtaja Markku Sistonen.

Vastasin myös esitteen  lay-outista. Ei ihan kamala, vai?   9.3. 2017 annetaan ehdokkaille numerot, ja viimeistään silloin esite on päivitettävä.

Tule mukaan demarien vaalitapahtumiin!

Ti 28.2. klo 18- 20 Demarien vaaliohjelma julkistetaan. Sellosalin lämpiö.  Leppävaara.
Espoon demarit starttaa kohti vaalivoittoa! Tapahtuma on avoin ehdokkaille ja kaikille espoolaisille. Tule kuulemaan Espoon demareiden vaalitavoitteita, tapaamaan ehdokkaita ja nauttimaan hyvästä tunnelmasta. Kahvitarjoilu. Illan ohjelmassa on puheita, stand up-komiikkaa ja mukavaa yhdessäoloa. Tervetuloa! TiIaisuuden järjestäää Espoon sosialidemokraattien kunnallisjärjestö.

Ma 6.3. klo 16.30- 17.30 Kadonneet pojat? 
Miten kaikki - ihan kaikki - voisivat löytää vahvuutensa espoolais-kouluissa? Tule keskustelemaan tärkeistä kouluasioista.    Ison Omenan kirjaston lava. Mukana Martti Hellström (SDP), Inka Hopsu (Vihr.) ja Sanna Lauslahti (Kok.)

Ti 7.3. klo 17-19  Sosiaalipalvelut Espoossa
Sellon kirjastossa sote-aiheinen paneeli. Tilaisuudessa on mukana myös Espoon kaupunki,  HUS Psykiatria sekä eri järjestöjä.

Ti 7.3. klo 18-19.30 Naistenpäivän tilaisuus
Kansainvälisen naistenviikon naistenpäivän tilaisuus järjestetään naistenpäivän edeltävänä päivänä.
Tilaisuuteen kutsutaan naisedustaja kustakin eduskuntapuolueesta. ISO OMENAN kirjaston lavalla Järjestäjä: Espoon Tasa-arvotoimikunta

Ke 8.3. Leppävaaran demareiden naistenpäivän vaalitempaus Leppävaaran asemalla.

To 9.3. klo 17.30 - 19 Ratkaisun avaimia Espoon homekouluongelmiin
Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki espoolaiset opetus- ja kasvatusalan ammattilaiset, vanhemmat, isovanhemmat sekä kaikki muutkin sisäilmaongelmista ja niihin liittyvistä asioista kiinnostuneet.
Tilaisuuden järjestää KL, FM, lehtori, oppimistutkija, Suomen Vanhempainliiton johtokunnan jäsen ja kuntavaaliehdokas Mika-Erik Walls tukiryhmineen, yhteistyössä espoolaisten vanh.verkosto- ja sisäilma-aktiivien kanssa. Kahvia/Teetä ja pientä purtavaa tarjolla.

Pe 10.3. klo 17.30 - 19.45 Kulttuuri,  monikulttuurinen Espoo ja kotoutuminen.
Sellon Akseli-Sali. KTT Rauni Seppola ja FT Veronica Kalhori alustavat

La 11.3. 10.30 - 14. Demarit Lippulaivassa

To 16.3. SOTE-paneeli 
Sellon kirjastossa

La 18.3. Demarit Tapiolassa

La 18.3 klo 12-15. Karakallion vaalitapahtuma. Teltta pystyssä

Su 19.3. klo 13-16 . Tapahtuma Järvenperässä, Pikku Aurorassa.
Kuntavaaliehdokkaosta paikalla Liisa Kivekäs ja Martti Hellström.  Ohjelmassa  hyvien keskustelujen lisäksi makkaranpaistoa, kahvia, pullaa ... sekä musiikkia jossain muodossa.

To 23.3.klo 17- 20  Tule tapaamaan ehdokkaita
Omenan kirjaston Stagella. Tervetuloa vaikkapa ohjelman ja yllätysvieraiden kanssa. Matinkylän demarit  järjestävät.

Pe 24.3 klo 17.30- 19.45.  SOTE-uudistuksen nykytila
Sellon kirjasto, Akseli-Sali. Kauppatieteiden tohtori, SDP:N kunnallisvaaliehdokas Rauni Seppola alustaa aiheesta. Luennolla selvitetään, mikä on SOTE : uudistuksen  valmistelutilanne ja mitä uudistuksessa tavoitellaan. Lisäksi pyritään hahmottamaan palvelujen tuottamista ja  vastausta kysymykseen, mitä palvelut ovat.

La 25.3. Espoon Ruusu-lehti ilmestyy Länsiväylän välissä

La 25.3. Demarit Lippulaivassa

Ti 28.3. klo 15.00-17.00 Vanhus- ja lähimmäispalvelun liiton kuntavaalipaneeli,
Espoonlahden Puistokartano,

Ti i 28.3.klo 18- . Terveydenhuollon, hoivan ja koulun tulevaisuus -tilaisuus, Ison Omenan kirjasto, Alustajana Tapio Bergholm. TSL:n Espoon ja Kauniaisten alueen opintojärjestön hallitus yhdessä kunnallisjärjestön kanssa.

Pe 31.3. klo 16-18. Eläkeläiset ja hyvinvointi 
Akseli-sali Sellon kirjasto. Tilaisuudessa esitellään eläkeläisten toimeentulon ja eläkeläisten hyvinvoinnin  kehittymistä.  Hyvinvointi  koetaan erilaisena eri elämän vaiheissa. Ikääntyneiden hyvinvoinnissa korostuvat ihmissuhteet, taloudellinen tilanne ja palveluiden saatavuus ja niiden laatu. Jokainen elämänvaihe on erilainen ja ihmiset ovat iästään huolimatta myös yksilöitä, mikä pitäisi päätöksenteossa ottaa huomioon. Tilaisuus pyritään toteuttamaan vuorovaikutuksellisena, jossa eläkeläiset voivat osallistua keskusteluun.

La 1.4. Demarit Iso Omenassa

La 1.4. Leppävaaran demareiden vaalitempaus Sellon ulkoalueilla.

Su 2.4.  Toritapahtuma Karakalliossa

Pe 7.4. klo17-20. Tule tapaamaan ehdokkaita ym. Omenan kirjaston Stagella. Tervetuloa vaikkapa ohjelman ja yllätysvieraiden kanssa. Matinkylän demarit  järjestävät

La 8.4. Demarit Sellossa

Su 9.4. Leppävaaran markkinat & vaalipäivä


Ei kommentteja: